AutoGenius: Ένα gadget για όλες τις δουλειές

Το AutoGenius αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους επιθυμούν να έχουν ένα gadget για όλες τις δουλειές στο αυτοκίνητό τους.

Με το AutoGenius έχεις τα πάντα στο κινητό σου. Πρόκειται για μία τηλεματική συσκευή που συνδυάζει τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες και σου προσφέρει διαδικτυακά, μία σειρά από μοναδικές υπηρεσίες, έτοιμες να καλύψουν ακόμη και ανάγκες που μπορεί να μην ήξερες ότι είχες.

ONLINE CHECK: Διάγνωση στο δρόμοPARENT CONTROL: Απόλυτος έλεγχος του αυτοκινήτουPROTECT MY CAR:
«Θωράκιση» στην κλοπήΟΔΗΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Αξιολογείται η οδήγησή σουAUTO SOS: «Φύλακας-άγγελος» στο ατύχημαe-BOOK SERVICE: Πολύτιμο αρχείο στο κινητό σουWI-FI SPOT: Δωρεάν Internet στο αυτοκίνητοTRAVEL MAP: Το προσωπικό σου GPSFIND MY CAR: «Ξεχνάς» ότι πάρκαρες

Με το AutoGenius το τηλεφωνικό του κέντρο είναι δίπλα σου 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμο να λύσει κάθε πρόβλημα που θα σου παρουσιαστεί, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Ψάχνεις το κοντινότερο συνεργείο; Συμμετέχεις σε ατύχημα; Χρειάζεσαι οδική βοήθεια; Άναψε λαμπάκι; Ό,τι κι αν σε απασχολεί, ένας δικός σου άνθρωπος βρίσκεται μόλις μία κλήση μακριά, έτοιμος να δώσει τη λύση.

Σχετικά με το AutoGenius

To AutoGenius αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν της ελληνικής εταιρείας NMCarservice, το οποίο και έχει περάσει από όλα τα στάδια των πιστοποιήσεων, με τις δοκιμές του να γίνονται σε ελληνικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα στη χώρα μας. Η σχεδίαση και η ανάπτυξη της τηλεματικής συσκευής έχει γίνει από την επίσης ελληνική εταιρεία AVS Automotive, η οποία και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη τεχνολογιών Μ2Μ, με αδιάλειπτη έρευνα στις τεχνολογίες επικοινωνιών οχημάτων και τη διασύνδεση ηλεκτρονικών μονάδων ελέγχου οχημάτων (vehicle networking) από το 2000.

Keywords
Τυχαία Θέματα