Audi RS5 530 ίππων βρυχάται στην Άλπεις! (video)

Μπορεί η επίσημη πρώτη του βελτιωμένου Audi RS5-R της ABT να είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Μαρτίου στην Έκθεση της Γενεύης, όμως η Auditography πήρε από σήμερα τον νέο γερμανικό πύραυλο στα χέρια της για μια εντυπωσιακή φωτογράφιση στις χιονισμένες Άλπεις.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Το νέο Audi RS5-R είναι μια βελτιωμένη εκδοχή από την ABT του κορυφαίου γερμανικού

κουπέ, το οποίο διαθέτει μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2,9 λίτρων biturbo V6 μοτέρ της Audi, η οποία προσφέρει 530 ίππους ισχύος, από 450 εργοστασιακούς.

Το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόνο 3,6 δευτερόλεπτα, ένας χρόνος που βάζει το RS5-R στα… λημέρια των supercars. Παράλληλα η ABT έχει προβεί και σε μια σειρά από άλλες βελτιώσεις στην ανάρτηση (νέα ρυθμιζόμενα ελατήρια και σπορ αντιστρεπτικές) και στους τροχούς, για ακόμη πιο δυναμικά οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Η ABT θα κατασκευάσει συνολικά μόνο 50 RSR-R και ένα από αυτά, σε χαρακτηριστικό γκρι χρωματισμό (Nardo Gray), βρέθηκε στις Άλπεις για να φωτογραφηθεί από την Auditography.

Παράλληλα, η Auditography γύρισε και ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο ακούγεται σε όλο το μεγαλείο του και ο εκπληκτικός ήχος του δημιουργήματος της γερμανικής βελτιώτριας. Εσείς, πατήστε απλώς play και απολαύστε τον…

Keywords
Τυχαία Θέματα