Ζητά 35.000 τον μήνα από τον πρώην της

11:55 5/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Την "μάνα του και τον πατέρα" του ζητάει η Λίντα Ευαγγελίστα (Linda Evangelista) από τον πρώην σύντροφο της Φρανσουά Ανρί Πινό (Francois-Henri Pinault).

Όταν το τοπ μόντελ είπε στον Γάλλο δισεκατομμυριούχο το 2006 ότι κυοφορούσε το παιδί του, εκείνος της ζήτησε να κάνει άμβλωση, δήλωσε ο δικηγόρος της Λίντα κατά την πρώτη ημέρα της δίκης για την διατροφή του παιδιού τους σε δικαστήριο του Μανχάταν.

Την "μάνα του και τον πατέρα" του ζητάει η Λίντα Ευαγγελίστα (Linda Evangelista) από τον πρώην σύντροφο της Φρανσουά Ανρί Πινό (Francois-Henri Pinault).

Όταν το τοπ μόντελ είπε στον

Γάλλο δισεκατομμυριούχο το 2006 ότι κυοφορούσε το παιδί του, εκείνος της ζήτησε να κάνει άμβλωση, δήλωσε ο δικηγόρος της Λίντα κατά την πρώτη ημέρα της δίκης για την διατροφή του παιδιού τους σε δικαστήριο του Μανχάταν.

Το μοντέλο αρνήθηκε και τερμάτισε την σχέση τους, ενώ υποστηρίζει ότι ο 5χρονος γιος της είναι δικό του παιδί και γι’ αυτό ο 49χρονος δισεκατομμυριούχος πρέπει να καλύψει τα υπέρογκα έξοδά του.

Η Ευαγγελίστα τονίζει πως για το μεγάλωμα του κανακάρη χρειάζεται οπλισμένους σωματοφύλακες και νταντά επί 24ωρου βάσεως, με την δεύτερη να παίρνει περίπου 5.000 ευρώ, ενώ ζητά από τον Φρανσουά να του αγοράσει μια… έπαυλη, ανάλογη με εκείνη που πήρε στην Καλιφόρνια για την 4χρονη κόρη που απέκτησε με την Σάλμα Χάγιεκ (με την οποία είναι και παντρεμένος), αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων ευρώ.

«Δεν την γνώριζα καν πολύ καλά», δήλωσε ο Φρανσουά στο δικαστήριο και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, με τον δικηγόρο του να επισημαίνει πως το μοντέλο δεν έχει ανάγκη από διατροφή καθώς η περιουσία του ανέρχεται σε 1,3 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2010 οπότε και έκανε την αίτηση διατροφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα