ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ : "Γελάω με τις σχέσεις που με χρεώνουν"

11:00 3/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

Δυναμική, με “τσαμπουκά”, αλλά και πολύ γυμνασμένο κορμί, η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός ήρθε στην τηλεοπτική ζωή μας ξαφνικά, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 “Το Αμάρτημα της Μητρός μου” του Αλέξανδρου Ρήγα.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια μιλάει στο TV Έθνος για το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, τις ερωτικές σχέσεις που της έχουν χρεώσει, το γυμνό, ενώ αποκαλύπτει ποιο είναι το μεγαλύτερό της αμάρτημα.

Δυναμική, με “τσαμπουκά”, αλλά και πολύ γυμνασμένο κορμί, η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός ήρθε στην τηλεοπτική ζωή μας ξαφνικά, μέσα

από τη σειρά του ΑΝΤ1 “Το Αμάρτημα της Μητρός μου” του Αλέξανδρου Ρήγα.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια μιλάει στο TV Έθνος για το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, τις ερωτικές σχέσεις που της έχουν χρεώσει, το γυμνό, ενώ αποκαλύπτει ποιο είναι το μεγαλύτερό της αμάρτημα.

Με “Το αμάρτημα της μητρός μου” έκανες το ντεμπούτο σου στην τηλεόραση. Πώς σου φαίνεται μέχρι τώρα η εμπειρία;

Ήρθε απότομα, δεν το περίμενα! Μάλιστα, πίστευα ότι θα είναι πανεύκολο από τη στιγμή που έκανα και θέατρο! Όμως δεν είναι έτσι. Έχεις πολλά πράγματα να σκέφτεσαι και όταν το κάνεις σε πετάει έξω από τον ρόλο και μετά πρέπει να ξαναμπείς. Πρέπει να σκέφτεσαι και ως Βίκυ και ως “Ελενα”. Δεν είχα πρόβλημα με τις κάμερες γιατί από μικρή κάνω διαφημιστικά και φωτογραφήσεις όποτε είχα εξοικειωθεί. Είχα όμως πολύ μεγάλο άγχος για τα πράγματα που δεν ήξερα, ας πούμε το πού και πώς να στέκομαι έτσι ώστε να μην επηρεάζω τον φωτισμό, για παράδειγμα, και στην αρχή ένιωθα μειονεκτικά σε σχέση με τους υπόλοιπους γιατί δεν ήθελα κιόλας να απογοητεύω τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Νιώθεις τυχερή που παρά την κρίση εσύ κατάφερες να έχεις έναν ρόλο και μάλιστα πρωταγωνιστικό;

Ναι, φυσικά, είναι τεράστια η τύχη μου αλλά επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και τα βλέπω όλα όμορφα έτσι και γίνονται! Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι.

Έχεις νιώσει καθόλου τον φθόνο των συναδέλφων σου;

Πιστεύω ότι υπάρχει απλά, εγώ δεν τον αφήνω να με επηρεάσει. Δηλαδή δεν ψάχνω να βρω τι κρύβεται πίσω από ένα βλέμμα που δεν μου αρέσει. Αν με κοιτάει κάποιος περίεργα, τότε εγώ κάνω παραπέρα. Δεν μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία.

Πολλά λέγονται για το παρασκήνιο που υπάρχει στην τηλεόραση και για τις κλίκες. Εσύ είσαι νέα στο επάγγελμα. Έχεις αντιληφθεί κάτι τέτοιο;

Δεν αφήνω να με επηρεάσουν τέτοια πράγματα. Μπορεί και να γίνονται χίλια πράγματα, αλλά εγώ δεν ξέρω τίποτα. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να μπει σε τέτοιο τριπάκι και να χαλιέμαι. Κινούμαι όπως έχω σκεφτεί ότι πρέπει κινηθώ, χωρίς να προγραμματίζω τίποτα και απλά θέλω πάρα πολύ να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά. Θέλω πολύ να δουλεύω και τώρα που ξεκινάμε γυρίσματα τη Δευτέρα είμαι πολύ ενθουσιασμένη!

Πώς αντιμετωπίζεις το γεγονός πως από τη μια μέρα στην άλλη οι άνθρωποι σε γνωρίζουν στον δρόμο;

Είναι πάρα πολύ αστείο γιατί ακόμη δεν με αναγνωρίζουν και 100%. Οπότε με πλησιάζουν διστακτικά αρχικά και αυτό είναι πολύ όμορφο. Μόνο καλά λόγια ακούω και ειδικά από τις γυναίκες. Όσες με πλησι

Keywords
Τυχαία Θέματα