ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ : Ξεκινάει μαθήματα χορού η μικρή της κόρη

Μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη της έχει η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) και είναι αποφασισμένη να της παρέχει τα πάντα!

Πέρα από τα πανάκριβα ρούχα, τις εμφανίσεις σε fashion σόου και τις βόλτες σε πανάκριβες μπουτίκ, η 15 μηνών Χάρπερ (Harper) ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμη μια επιτυχία στο ενεργητικό της.

Μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη της έχει η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) και είναι αποφασισμένη να της παρέχει τα πάντα!

Πέρα από τα πανάκριβα ρούχα, τις εμφανίσεις σε fashion

σόου και τις βόλτες σε πανάκριβες μπουτίκ, η 15 μηνών Χάρπερ (Harper) ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμη μια επιτυχία στο ενεργητικό της.

Με απόφαση της μητέρας της, που μέσω της μικρής βγάζει τα απωθημένα της, θα ξεκινήσει και μαθήματα χορού. Καλά-καλά δεν περπάτησε το κοριτσάκι και η μαμά της ετοιμάζεται να τη γράψει σε σχολή χορού, μόλις γίνει δυο ετών!

“Ο Ντέιβιντ (David) και η Βικτόρια (Victoria) ενθάρρυναν όλα τους τα παιδιά να αποκτήσουν διάφορες δραστηριότητες. Τα αγόρια από τη στιγμή που άρχισαν να περπατάνε ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο, οπότε ήταν λογικό και η Χάρπερ να ασχοληθεί με το χορό. Eπιπλέον, η Βικτόρια πιστεύει ότι θα είναι πολύ χαριτωμένη με τα φορεματάκια του χορού”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Βικτόρια Μπέκαμ
Keywords
Τυχαία Θέματα