ΤΖΩΝ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ : Δείτε τον στην Κέρκυρα

Κρουαζιέρα στο Ιόνιο έκανε τις τελευταίες μέρες ο διάσημος τραγουδιστής ο οποίος μετά την επίσκεψή του στην Κεφαλονιά, επισκέφθηκε την Κέρκυρα.

Η ομάδα του Corfuland.gr εντόπισε τον Jon Bon Jovi ενώ επέστρεφε από την κρουαζιέρα του στο Ιόνιο για να επιβιβαστεί στο Lear Jet με το οποίο αναχώρησε σήμερα Πέμπτη 19/07/2012 στις 11:00 το πρωί.

Κρουαζιέρα στο

Ιόνιο έκανε τις τελευταίες μέρες ο διάσημος τραγουδιστής ο οποίος μετά την επίσκεψή του στην Κεφαλονιά, επισκέφθηκε την Κέρκυρα.

Η ομάδα του Corfuland.gr εντόπισε τον Jon Bon Jovi ενώ επέστρεφε από την κρουαζιέρα του στο Ιόνιο για να επιβιβαστεί στο Lear Jet με το οποίο αναχώρησε σήμερα Πέμπτη 19/07/2012 στις 11:00 το πρωί.

Η πρώτη συνάντηση ήταν στο σημείο της "Σκάλας του Δημάρχου" στην περιοχή της Γαρίτσας όπου έφτασε με φουσκωτό μετά την αναχώρηση του από το πολυτελές γιωτ C2 και εν συνεχεία στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας από όπου επιβιβάστηκε στο lear Jet Calamos με την οικογένεια του για το ταξίδι της επιστροφής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, σύμφωνα με το Corfuland, ήταν πολύ φιλικός και προς το προσωπικό του σκάφους στο οποίο διέμενε, αφού τους χαιρέτισε όλους με χειραψία αλλά και προς τους περαστικούς που τον χαιρετούσαν και έβγαζαν φωτογραφίες μαζί του.

Τζων Μπον Τζόβι
Keywords
Αναζητήσεις
τζων μπον τζοβι
Τυχαία Θέματα