ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΑΝΤΙ : Δυο παιδιά ανάμεσα στους 13 νεκρούς από την καταστροφή

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, από την επέλαση του τυφώνα "Σάντι".

Στη Νέα Υόρκη εκκενώθηκε νοσοκομείο λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση. Μάλιστα οι νοσηλευόμενοι αναγκάστηκαν να κατέβουν με τα πόδια 9 ορόφους για να μπουν στα ασθενοφόρα που τους μετέφεραν σε παρακείμενα νοσοκομεία.

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, από την επέλαση του τυφώνα "Σάντι".

Στη

Νέα Υόρκη εκκενώθηκε νοσοκομείο λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση. Μάλιστα οι νοσηλευόμενοι αναγκάστηκαν να κατέβουν με τα πόδια 9 ορόφους για να μπουν στα ασθενοφόρα που τους μετέφεραν σε παρακείμενα νοσοκομεία.

Σε 13 πολιτείες πάνω από 6,5 εκατ. άνθρωποι είναι χωρίς ρεύμα. Πλημμύρισαν επτά σήραγγες του μετρό, ενώ έκλεισε πυρηνικός αντιδραστήρας στη Νέα Υόρκη. Οι περισσότεροι θάνατοι προκλήθηκαν από πτώσεις δέντρων σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε η Νέα Υόρκη, όπου δρόμοι και σταθμοί του μετρό πλημμύρισαν, ενώ αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα κύματα της θάλασσας.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον κυκλώνα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, ανάμεσά τους ένας άνδρας 30 ετών από πτώση δένδρου στο Κουίνς.

Ο κυκλώνας Σάντι προκάλεσε επίσης το ναυάγιο του αντιγράφου του ιστορικού ιστιοφόρου Bounty ανοικτά της Βόρειας Καρολίνας. Ένα μέλος του πληρώματος πέθανε στο νοσοκομείο, ενώ αγνοείται ο καπετάνιος του πλοίου.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από την καταστροφή:

Αμερική
Keywords
Τυχαία Θέματα