ΤΟΝΥ ΜΑΥΡΙΔΗΣ : Γιατί αποκαλεί ψεύτρα την Παπαρίζου

Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου να απέσυρε τα εξώδικα σε βάρος του πρώην συντρόφου της, όμως οι πρόσφατες δηλώσεις της εξόργισαν τόσο πολύ τον Τόνυ Μαυρίδη που δεν σταματά να μιλά για εκείνη με τον χειρότερο τρόπο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη “Μεσημεριανή Μελέτη”, ο Τόνυ Μαυρίδης συνέχισε να εκτοξεύει “ρουκέτες” εναντίον της δημοφιλούς τραγουδίστριας, κατηγορώντας την ότι λέει ψέματα.

Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου να απέσυρε τα εξώδικα σε βάρος του πρώην συντρόφου της, όμως οι πρόσφατες δηλώσεις της εξόργισαν τόσο πολύ τον Τόνυ Μαυρίδη που δεν σταματά να μιλά

για εκείνη με τον χειρότερο τρόπο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη “Μεσημεριανή Μελέτη”, ο Τόνυ Μαυρίδης συνέχισε να εκτοξεύει “ρουκέτες” εναντίον της δημοφιλούς τραγουδίστριας, κατηγορώντας την ότι λέει ψέματα.

“Με ενόχλησε η συνέντευξη στον Κωστόπουλο. Γιατί μίλησε για την προσωπική μας ζωή. Κι όπως κι εκείνη δεν θέλει να μιλάνε για την προσωπική της ζωή, το ίδιο ισχύει και για μένα. Ντράπηκα γιατί έχω οικογένεια όπως έχει κι εκείνη.

Ότι πήγε στο σπίτι μας και με βρήκε με την κοπέλα δεν αληθεύει. Εγώ χώρισα με την Έλενα Απρίλιο. Πρώτη φορά ήρθε σπίτι μας τον Οκτώβριο. Είχαν περάσει 6-7 μήνες… δεν ήρθε να πάρει ούτε κλειδιά ούτε χαρτιά όπως είπε. Ήρθε να στεγνώσει ένα παντελόνι στο στεγνωτήριο. Αυτό είναι το πρώτο ψέμμα. Με αποτέλεσμα να φανεί η Εύα σαν αντροχωρίστρα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Σήμερα σ’ ένα άλλο περιοδικό λέει ότι με βρήκε με άλλη. Αυτό είναι παρερμηνεία. Είχαμε χωρίσει 6 μήνες. Το κορίτσι το γνώρισα τον Αύγουστο.

Η Έλενα… έτυχε να έρθει με κάποιο σκοπό, δηλαδή ήρθε με ένα παντελόνι για να το στεγνώσει. Έτσι μου είπε και το έβαλε στο στεγνωτήριο. Αυτά μπορεί να σου φαίνονται αστεία αλλά είναι αλήθεια.

Δεν μου άρεσε ακόμη που πήγε και είπε ότι εγώ αποσύρω τα εξώδικα. Τι είναι αυτό; ότι εκείνη είναι υπεράνω κι εγώ είμαι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης;

Θα μπορούσε να πάρει ο δικηγόρος της το δικό μου και να πει κάναμε λάθος. Αλλά να βγαίνεις και να λες όλα αυτά, υπάρχει κάτι άλλο από πίσω”

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Τόνυ ΜαυρίδηςΈλενα Παπαρίζου
Keywords
Τυχαία Θέματα