Τι απαντάει για το 1.000.000 ευρώ

11:50 1/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Αναστατωμένη εμφανίζεται η Ευγενία Μανωλίδου με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας "Φιλελεύθερος" σύμφωνα με το οποίο ζήτησε από το δήμο Πάφου 1.000.000 ευρώ για να αναλάβει την παραγωγή καλλιτεχνικής εκδήλωσης.

Και μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όταν αρνήθηκαν να της δώσουν αυτό το ποσό, εκείνη έριξε την τιμή στις 200.000 ευρώ.

Αναστατωμένη εμφανίζεται η Ευγενία Μανωλίδου

με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας "Φιλελεύθερος" σύμφωνα με το οποίο ζήτησε από το δήμο Πάφου 1.000.000 ευρώ για να αναλάβει την παραγωγή καλλιτεχνικής εκδήλωσης.

Και μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όταν αρνήθηκαν να της δώσουν αυτό το ποσό, εκείνη έριξε την τιμή στις 200.000 ευρώ.

"Έχω μουδιάσει ολόκληρη. Δεν ισχύει αυτή η είδηση. Αν κατάφερνα να βγάλω 1.000.000 ευρώ από την μουσική δε θα εργαζόμουν σε τηλεοπτικό σόου.

Έχω αναστατωθεί. Ζήτησα από το δήμαρχο Πάφου να αποστείλει διάψευση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια" είπε η Ευγενία Μανωλίδου σχετικά.

Ο δήμαρχος Πάφου, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε την Ευγενία Μανωλίδου ότι θα αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση όπως και έγινε.

Έστειλε ανακοίνωση στην εφημερίδα Φιλελεύθερος σύμφωνα με την οποία διαψεύδει το δημοσίευμα κατηγορηματικά λέγοντας ότι αυτά που γράφτηκαν ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα