ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ : Είμαι μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα!

Λίγα 24ωρα μετά τις εκλογές και το αρνητικό για το κόμμα του εκλογικό αποτέλεσμα, ο Θάνος Τζήμερος επανέρχεται στο facebook με μια επιστολή καταπέλτη.

Για την ακρίβεια, αφού στηλιτεύει όλους όσους θεωρεί ότι τον πολέμησαν, από τα πολιτικά του στελέχη μέχρι τα ΜΜΕ, καταλήγει

σε μια σκληρή και άκρως οργισμένη διαπίστωση.

Λίγα 24ωρα μετά τις εκλογές και το αρνητικό για το κόμμα του εκλογικό αποτέλεσμα, ο Θάνος Τζήμερος επανέρχεται στο facebook με μια επιστολή καταπέλτη.

Για την ακρίβεια, αφού στηλιτεύει όλους όσους θεωρεί ότι τον πολέμησαν, από τα πολιτικά του στελέχη μέχρι τα ΜΜΕ, καταλήγει σε μια σκληρή και άκρως οργισμένη διαπίστωση.

"Για όλα αυτά αναγνωρίζω πως είμαι προδότης, προδότης, προδότης (μπορείτε να το συνεχίσετε εσαεί), δοσίλογος, γερμανοτσολιάς, σκουλήκι που έκλεψε την ψήφο σας για δικό του όφελος, αλήτης, χαμερπής, κάθαρμα, μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα, ότι θα πρέπει να επισκέπτομαι γναθοχειρουργό κάθε φορά που θα με πετυχαίνουν διάφοροι Χρυσαυγιτικής "διαλεκτικής", όλα αυτά σταχυολογώντας τα... ηπιότερα από τα μηνύματα που δέχομαι.

Εν τω μεταξύ, όλοι εσείς που πέσατε να κατασπαράξετε με λύσσα το πρώτο κόμμα που έγινε από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, επειδή δεν τα έκανε όλα ακριβώς όπως τα είχατε στο μυαλό σας, να χαίρεστε την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού που προέκυψε με την ψήφο σας ή με την αποχή σας" έγραψε με έντονη πικρία. 

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο:

"ΗΤΤΑ, ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Απέτυχα.

Είμαι λοιπόν έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες.

Διαλέξτε: την κεφαλή επί πίνακι, απαγχονισμό στην κεντρική πλατεία, ανασκολοπισμό ή κάτι άλλο πιο πρωτότυπο;

Τι διάολο δημιουργικοί είμαστε;

Δεν θα βρούμε έναν βασανιστικό (και φαντασμαγορικό – προς παραδειγματισμό) τρόπο;

Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε η πόλωση.

Τι κι αν άνθρωποι που ήταν από την πρώτη μέρα στη "Δημιουργία" έκαναν έκκληση να ψηφίσουμε Ν. Δημοκρατία;

Τι κι αν γνωστοί, φίλοι και συγγενείς ξεκαθάριζαν: εσάς πιστεύουμε, τον Σαμαρά δεν θέλουμε ούτε ζωγραφιστό να τον δούμε, αλλά θα τον ψηφίσουμε για να κόψουμε τον δρόμο στους παρανοϊκούς...

Τίποτε από αυτά δεν έχει σημασία.

Έπρεπε να βρω τον τρόπο – εγώ προσωπικά – να τους πείσω και να πείσω επίσης κι όλο το σάπιο ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσει Τσίπρα ώστε να υπάρχει απειλή.

Δεν το έκανα.

Δικό μου λάθος.

Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε το εσωτερικό "ξεκατίνιασμα".

Έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη στο καταστατικό, πως όποιος διαφωνεί κάνει πραξικόπημα στο Facebook, στέλνει επιστολές σε όλα τα ΜΜΕ, κατηγορεί χυδαία τους πάντες, αφήνει υπονοούμενα ότι θα δεχτεί "μαφιόζικα" αντίποινα (!) η οικογένειά του, και οργανώνεται με τους υπόλοιπους για να παραιτούνται ένας κάθε μέρα, ώστε να υπάρχει τροφή για τους αδηφάγους Bloggers.

Έτσι έπρεπε, ώστε οι σοβαροί άνθρωποι να μπαίνουν στο group και να θαυμάζουν το επίπεδο εσωτερικής μας δημοκρατίας.

Δεν υπήρχε τέτοια πρόβλεψη.<

Keywords
Τυχαία Θέματα