ΤΑΣΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ : Σε ποια επανάσταση λέει "ναι"!

15:30 8/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

Με αφορμή την παράσταση το "Μεγάλο μας Τσίρκο" που παρουσιάζεται στο "Ηρώδειο" την Τρίτη και την Τετάρτη, ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Έθνος" και στη δημοσιογράφο Αντιγόνη Κάραλη.

Χαρακτηρίζοντας το κλασικό και διαχρονικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη "παράσταση - επανάσταση", έδωσε πάσα στη δημοσιογράφο να τον ρωτήσει εάν είναι και ο ίδιος υπέρ της επανάστασης.

Με αφορμή την παράσταση το "Μεγάλο μας Τσίρκο" που παρουσιάζεται στο "Ηρώδειο" την Τρίτη

και την Τετάρτη, ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Έθνος" και στη δημοσιογράφο Αντιγόνη Κάραλη.

Χαρακτηρίζοντας το κλασικό και διαχρονικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη "παράσταση - επανάσταση", έδωσε πάσα στη δημοσιογράφο να τον ρωτήσει εάν είναι και ο ίδιος υπέρ της επανάστασης.

Ο ηθοποιός απάντησε δίχως φόβο ή πάθος, τοποθετώντας ωστόσο τα πράγματα στις λογικές τους διαστάσεις:

"Όχι στην επανάσταση με την έννοια του γενικού χαμού. Ναι στην επανάσταση η οποία απορρέει από τον άνθρωπο που έχει συνείδηση μιας άλλης πιο καθολικής αλλαγής κι ενός μέλλοντος που θα το οργανώσει προς όφελός του.

Δεν θα ξαναπέσει, δηλαδή, στα ίδια ατοπήματα. Δεν συμφωνώ με τη γενική διάλυση των πραγμάτων χωρίς στόχο. Βγαίνουμε, παίρνουμε κεφάλια και μετά τι;

Θα πρέπει να έχουμε κάνει μια πολύ βαθιά αυτοκριτική για το τι αφήσαμε να μας συμβεί σε πρώτο χρόνο και μετά να συνεννοηθούμε ξανά σε επίπεδο κοινωνίας για το πού θέλουμε να πάμε.

Όταν αυτά προσδιοριστούν ακέραια και ειλικρινά και συμφωνήσουμε από κοινού να τα τηρήσουμε, ίσως τότε η επανάσταση να πιάσει σοβαρό τόπο".

Τάσος Νούσιας
Keywords
Αναζητήσεις
τάσος νούσιας γυμνος, αθλητικα τασος νουσιας
Τυχαία Θέματα