ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ : Όπερα έκπληξη για τους επιβάτες του Μετρό

Αναμφισβήτητα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο ήταν το θέαμα που αντίκρισαν όσοι παρευρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον σταθμό Μοναστηράκι του Μετρό.

Οι καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στα πλαίσια παρουσίασης καλλιτεχνικών δρώμενων, βρέθηκαν στον χώρο του μετρό και, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Αναμφισβήτητα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο ήταν το θέαμα που αντίκρισαν όσοι παρευρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον σταθμό Μοναστηράκι του Μετρό.

Οι καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στα πλαίσια παρουσίασης καλλιτεχνικών δρώμενων, βρέθηκαν στον χώρο του μετρό και, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Οι ήχοι του πιάνου αλλά και οι φωνές των λυρικών τραγουδιστών ενθουσίασαν το πολυπληθές κοινό που συγκεντρώθηκε και απόλαυσε τη μουσική έκπληξη.

Την έναρξη έκανε η σοπράνο Βούλα Αμιραδάκη, που ερμήνευσε την άρια In quelle trine morbide από την όπερα του Πουτσίνι Μανόν Λεσκώ, η οποία θα ανοίξει τη νέα καλλιτεχνική περίοδο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις 19 Οκτωβρίου. Ο βαρύτονος Ζαφείρης Κουτελιέρης ερμήνευσε την άρια του Ταυρομάχου (Toreador) από την Κάρμεν του Μπιζέ, ενώ η μέτζο σοπράνο Μαρισία Παπαλεξίου τη Χαμπανέρα της Κάρμεν από την ομώνυμη όπερα. Στα δύο αποσπάσματα από την Κάρμεν συμμετείχε η Α’ Χορεύτρια του Μπαλέτου της ΕΛΣ, Αιμιλία Γάσπαρη, ενώ στο πιάνο τους συνόδευσε ο Φρίξος Μόρτζος.

Η συνεργασία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την εταιρία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) θα συνεχιστεί με την παρουσίαση και άλλων καλλιτεχνικών δρώμενων στους χώρους των μέσων σταθερής τροχιάς. Με τον τρόπο αυτό στοχεύει να φέρει την τέχνη της όπερας πιο κοντά στη ζωή της πόλης και να προσθέσει έξτρα χρώμα στην καθημερινότητά μας.

Εθνική Λυρική Σκηνή
Keywords
Τυχαία Θέματα