ΣΚΟΤ ΜΑΚΕΝΖΙ : Έφυγε ο τραγουδιστής των χίπις

Τραγούδησε για την γενιά των παιδιών των λουλουδιών και έγινε ο τραγουδιστής-σύμβολο του Σαν Φρανσίσκο. Ο Σκοτ Μακένζι έφυγε σε ηλικία 73 ετών.

“Με πολλή θλίψη σας γνωστοποιούμε το θάνατο του Σκοτ Μακένζι στις 18 Αυγούστου 2012 στο Λος Άντζελες”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του, προσθέτοντας ότι ο τραγουδιστής ήταν πρόσφατα πολύ άρρωστος και πέθανε στην κατοικία του, αφού πέρασε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Τραγούδησε για την γενιά των παιδιών των λουλουδιών και έγινε

ο τραγουδιστής-σύμβολο του Σαν Φρανσίσκο. Ο Σκοτ Μακένζι έφυγε σε ηλικία 73 ετών.

“Με πολλή θλίψη σας γνωστοποιούμε το θάνατο του Σκοτ Μακένζι στις 18 Αυγούστου 2012 στο Λος Άντζελες”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του, προσθέτοντας ότι ο τραγουδιστής ήταν πρόσφατα πολύ άρρωστος και πέθανε στην κατοικία του, αφού πέρασε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Ο Σκοτ Μακένζι είχε προσβληθεί πριν από δύο χρόνια από το σύνδρομο Γκιγέν-Μπαρέ, μια ασθένεια που πλήττει το νευρικό σύστημα.

Το “San Francisco (Be Sure to Wear Flowers in Your Hair)” γράφτηκε από τον Τζον Φίλιπς, αρχηγό του συγκροτήματος της δεκαετίας του 1960 “The Mamas and the Papas”, αλλά ερμηνεύτηκε από τον Σκοτ Μακένζι.

ΠΗΓΗ: 24h.gr

Σκοτ Μακένζι
Keywords
Τυχαία Θέματα