ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ : Ως κινούμενος κλόουν στους δρόμους του Μανχάταν

Μπορεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker ) να υποδυόταν εδώ και χρόνια τη στιλάτη Κάρι Μπράντσοου (Carrie Bradshaw) στην πετυχημένη σειρά “Sex and the City”, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν γνωρίζει και πολύ καλά τους κανόνες της μόδας.

Ειδάλλως δεν εξηγείται η πρόσφατη απογοητευτική εμφάνιση της.

Μπορεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker ) να υποδυόταν εδώ και χρόνια τη στιλάτη Κάρι Μπράντσοου (Carrie Bradshaw)

στην πετυχημένη σειρά “Sex and the City”, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν γνωρίζει και πολύ καλά τους κανόνες της μόδας.

Ειδάλλως δεν εξηγείται η πρόσφατη απογοητευτική εμφάνιση της.

Στους δρόμους του Μανχάταν, συντροφιά με τα παιδιά της, βρέθηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός και εξέπληξε τους πάντες με τις στιλιστικές της επιλογές. Για την ακρίβεια, έβαλε την “πούλια και τον αυγερινό” και πήρε τους δρόμους! Ένα γυαλιστερό σακάκι που παρέπεμπε στη δεκαετία του '80, ασπρόμαυρο t-shirt και παντελόνι στο χρώμα του πάγου, φόρεσε η 47χρονη σταρ και δυσαρέστησε το target group της, που ακολουθεί πιστά το στυλ της. Για τις δε μπαλαρίνες ουδέν σχόλιον. Από δερματίνη είναι ή μας γελούν τα μάτια μας;

Το μόνο αξεσουάρ που την έβγαλε ασπροπρόσωπη ήταν η τσάντα της, που στο χρώμα του ρουμπινί θεωρείται τελευταία λέξη της μόδας. Δυστυχώς όμως δεν ταίριαζε καθόλου με το υπόλοιπο σύνολο.

Ας ελπίσουμε ότι δεν είχε χρόνο και δεν πρόλαβε να εξερευνήσει τη ντουλάπα της. Γιατί ως γνωστόν όλες οι σταρ έχουν τις άτυχες στιγμές τους!

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Keywords
Τυχαία Θέματα