ΡΟΥΒΑΣ - ΖΥΓΟΥΛΗ : Έμαθαν το φύλο του μωρού

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να γίνεται για 3η φορά μπαμπάς, αφού η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άλλωστε την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ενώ η Κάτια εμφανίστηκε με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα στις διακοπές τους στη Σκιάθο. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, έμαθαν το φύλο του παιδιού και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να γίνεται για 3η φορά μπαμπάς, αφού η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άλλωστε την

είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ενώ η Κάτια εμφανίστηκε με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα στις διακοπές τους στη Σκιάθο. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, έμαθαν το φύλο του παιδιού και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σύμφωνα με τη Real Life, το πρώην μοντέλο σε λίγους μήνες θα κρατά τον δεύτερο γιο της μιας και ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι περιμένει αγοράκι.

Έτσι, μετά την ευτυχία που τους χάρισαν η τρεισήμισι ετών Αναστασία και ο μόλις 10 μηνών γιος τους, έρχεται και ο Ρουβάς junior νούμερο 2 για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους!

Κάτια ΖυγούληΣάκης Ρουβάς
Keywords
Τυχαία Θέματα