ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΧΑΪΝΤΗ (ΧΑΪΔΗΣ) : Ο σχεδιαστής μόδας της Χρυσής Αυγής

Σας παρουσιάζουμε την άγνωστη ζωή του πρωτοπαλίκαρου του χρυσαυγίτη βουλευτή Μπαρμπαρούση, του εξ Αλβανίας Roberto Chaidi ή αλλιώς Ρομπέρτου Χαΐδη, που συμμετείχε στις επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών μικροπωλητών στο Μεσολόγγι. Είναι σχεδιαστής μόδας και... άσπονδος ανταγωνιστής του Ρομπέρτο Καβάλι.

Η ζωή του είναι μοιρασμένη σε βελόνες, πατρόν, κοπτική - ραπτική, κούκλες, κλωστές αλλά και μιας σειράς δραστηριοτήτων της ξενοδοχειακής μονάδας που είναι ιδιοκτήτης στις αλβανικές ακτές.

Σας

παρουσιάζουμε την άγνωστη ζωή του πρωτοπαλίκαρου του χρυσαυγίτη βουλευτή Μπαρμπαρούση, του εξ Αλβανίας Roberto Chaidi ή αλλιώς Ρομπέρτου Χαΐδη, που συμμετείχε στις επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών μικροπωλητών στο Μεσολόγγι. Είναι σχεδιαστής μόδας και... άσπονδος ανταγωνιστής του Ρομπέρτο Καβάλι.

Η ζωή του είναι μοιρασμένη σε βελόνες, πατρόν, κοπτική - ραπτική, κούκλες, κλωστές αλλά και μιας σειράς δραστηριοτήτων της ξενοδοχειακής μονάδας που είναι ιδιοκτήτης στις αλβανικές ακτές.

Οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες ως σχεδιαστής δεν έχουν να κάνουν με φουρό, βραδινά φορέματα, μαντό, τοπ, μίνι ή μίντι φορέματα αλλά με εμπνεύσεις που αφορούν κάλτσες και εθνικιστικά t-shirt.

Ως άνθρωπος της μόδας αλλά και του τουρισμού δεν δίστασε το 2011 να φιλοξενήσει στο ξενοδοχείο του τον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της "Μις Αλβανία 2011".

Τελικά, μπορεί φαινομενικά να δείχνει ότι είναι ένα σκληρό αγόρι, καταβάθος όμως μας κάνει να πιστεύουμε ότι καλό θα είναι να μην κρίνουμε ποτέ ένα περιοδικό απο το εξώφυλλο του.

Γνωρίζοντας τι ευαισθησίες κρύβουν ενδόμυχα οι σχεδιαστές μόδας, δεν ξεχνάμε ποτέ ότι είναι καλλιτέχνες!

Ο Ρομπέρτο ποζάρει στο facebook σε φωτογραφία με μπλουζάκι που φέρει το λογότυπο της φίρμας μόδας του, Roberto Chaidi Fashion, με σήμα τον δικέφαλο αετό και ένα κεφαλαίο "R" να δεσπόζει, που σίγουρα σημαίνει το μικρό του όνομα αλλά παραπέμπει και στο Roi, βασιλιάς.

Οργισμένος που τον είπαν Αλβανό

Ο Ρομπέρτο της Χρυσής Αυγής θύμωσε που τα site και τα blog τον θεώρησαν Αλβανό. Δικαιολογημένα βέβαια, αφού να σε λένε Roberto Chaidi δεν παραπέμπει αυτομάτως σε Έλληνα βορειοηπειρώτη.

Ο ίδιος φρόντισε να μας διαφωτίσει περί της καταγωγής αλλά και των δραστηριοτήτων του με απάντηση που ανάρτησε στο facebook. Το κείμενο γράφει:

"Λέγομαι Χαΐδης Ρομπέρτος γιος του Θωμά και της Αθηνάς εγγονός του Αντωνίου και της Σωτηρίας και τρισέγγονος του Αριστείδη και της Πηνελόπης.

Γεννήθηκα στους Αγίους Σαράντα και μεγάλωσα στο χωριό Λούκοβο της Χειμμάρας, Ηπειρώτης με ιστορία 4000 χρονών.

Όταν ήμουν στη ηλικία 1 χρόνων με εντολή εισαγγελέα βαφτίστηκα με αυτό το όνομα όταν ήρθα στην Ελλάδα ζήτησα να βαφτιστώ ξανά και ο πνευματικός μου πατήρ Γεράσιμος (σήμερα 80 ετών) στο Αγρίνιο ο οποίος γνω

Keywords
Τυχαία Θέματα