ΡΙΚΑ ΔΙΑΛΥΝΑ : "Νόμιζα ότι είχα διαχειριστεί καλά τα οικονομικά μου"

Για το ξεκίνημα της, τη λαμπρή καριέρα, την οικογένεια και το κατά πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση μίλησε η Ρίκα Διαλυνά.

“Δεν χρειάστηκε να καβαλήσω το καλάμι μου ήρθαν πολύ ωραία πράγματα στη ζωή μου” ανέφερε στην Ρενέ Σαραντίνου και στην εφημερίδα "Λοιπόν" η ηθοποιός.

Για το ξεκίνημα της, τη λαμπρή καριέρα, την οικογένεια και το κατά πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση μίλησε η Ρίκα Διαλυνά.

“Δεν χρειάστηκε να καβαλήσω το καλάμι μου ήρθαν πολύ ωραία πράγματα στη ζωή μου” ανέφερε στην Ρενέ Σαραντίνου και στην εφημερίδα "Λοιπόν" η ηθοποιός.

Διαθέτοντας

μια εμφάνιση που θα ζήλευαν πολλές, η Ρίκα τονίζει πως ποτέ δεν εστίασε στην εικόνα της, αυτό που πάντα την ενδιέφερε ήταν ο εσωτερικός της κόσμος.

Παρόλο αυτά είναι αυστηρή με την εικόνα τους. Στο παρελθόν όταν εντόπιζε κάτι που δεν της άρεσε, φρόντιζε να το καλύπτει ή να το αλλάζει.

"Τα οικονομικά μου νόμιζα ότι τα είχα διαχειριστεί καλά, αλλά όταν έχεις σπίτια, αυτή την περίοδο είναι ότι χειρότερο. Τακτοποιείς τη ζωή σου αλλά μετά έρχονται ανάποδα τα πράγματα και λες, τώρα από που να πιαστώ και από που να κρατηθώ;" είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος μιλώντας για την κόρη της έκανε γνωστό πως έχει γίνει γιαγιά. Παρόλο που δεν βλέπονται συχνά, καθώς η κόρη έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Κρήτη, διατηρούν καλές σχέσεις.

Ρίκα Διαλυνά
Keywords
Αναζητήσεις
ρενε σαραντινου κορη, ρίκα διαλυνά νίκος παπαδάκος
Τυχαία Θέματα