ΡΑΪΑΝ ΛΟΧΤΕ : Στην πισίνα με τον Χάρι

Στη δίνη του πριγκιπικού σκανδάλου με το ξεσάλωμα του Χάρι στο Λας Βέγκας σε πρώτο πλάνο, ζει ολόκληρη η Βρετανία και όχι μόνο καθώς οι φωτογραφίες από τα κατορθώματα του... γαλαζοαίματου ατίθασου νεαρού κάνουν το γύρο του κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτές διακρίνεται και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ράιαν Λόχτε ο οποίος εντοπίστηκε μαζί με τον Χάρι σε φωτογραφικό υλικό μέσα σε πισίνα.

Στη δίνη του πριγκιπικού σκανδάλου με το ξεσάλωμα του Χάρι στο Λας

Βέγκας σε πρώτο πλάνο, ζει ολόκληρη η Βρετανία και όχι μόνο καθώς οι φωτογραφίες από τα κατορθώματα του... γαλαζοαίματου ατίθασου νεαρού κάνουν το γύρο του κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτές διακρίνεται και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ράιαν Λόχτε ο οποίος εντοπίστηκε μαζί με τον Χάρι σε φωτογραφικό υλικό μέσα σε πισίνα.

Ο ίδιος μίλησε για τη συνάντησή τους αλλά και για το σκάνδαλο που πρωταγωνιστεί ο νεαρός.

"Ήμασταν στο ίδιο πάρτι στην πισίνα και κάποιοι συνεργάτες του ήρθαν και μου είπαν ότι θέλει να με γνωρίσει.

Τότε με ρώτησε.

"Θέλεις να κάνεις κάτι;

Να κάνουμε μια κούρσα στην πισίνα;".

Έβγαλα λοιπόν τη μπλούζα μου μπήκα μέσα και αρχίσαμε να κολυμπάμε", ανέφερε ο Λόχτε ο οποίος φυσικά νίκησε το Χάρι στο πρόσθιο.

Ο 28χρονος κολυμβητής ανέφερε στη συνέχεια ότι ο νεαρός πρίγκιπας είναι πολύ καλό παιδί και αρκετά ομιλητικός, αλλά ξεκαθάρισε πως γι΄αυτόν ήταν καλό που δεν ακολούθησε στο δωμάτιο για να παίξει strip pool.

"Δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο", τόνισε. 

Ράιαν ΛόχτεΠρίγκιπας Χάρυ
Keywords
Τυχαία Θέματα