Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια νέα και όμορφη μαμά. Μίλησε για το γιο της στο περιοδικό "So Simpl" και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Η παρουσιάστρια μιλώντας για το γιο της Φίλιππο Ραφαήλ και τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει σαν μητέρα δήλωσε: "Πολλές φορές με ρωτούν αν θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακή, προοδευτική ή χαλαρή μαμά. Είμαι όλα αυτά, ανάλογα με τις συνθήκες και την κάθε περίσταση. Στην

αρχή ήμουν υπερπροστατευτική, αλλά σιγά σιγά ξεπέρασα αρκετούς από τους φόβους μου. Και προσπαθώ να μη περάσω κανέναν από αυτούς στον Φίλιππο".

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια νέα και όμορφη μαμά. Μίλησε για το γιο της στο περιοδικό "So Simpl" και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Η παρουσιάστρια μιλώντας για το γιο της Φίλιππο Ραφαήλ και τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει σαν μητέρα δήλωσε: "Πολλές φορές με ρωτούν αν θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακή, προοδευτική ή χαλαρή μαμά. Είμαι όλα αυτά, ανάλογα με τις συνθήκες και την κάθε περίσταση. Στην αρχή ήμουν υπερπροστατευτική, αλλά σιγά σιγά ξεπέρασα αρκετούς από τους φόβους μου. Και προσπαθώ να μη περάσω κανέναν από αυτούς στον Φίλιππο".

Όσον αφορά τη γέννηση του μικρού Φίλιππου Ραφαήλ ανέφερε: "Όταν γεννήθηκε ο Φίλιππος, μετακομίσαμε στη Θεσσαλονίκη για να έχω τη βοήθεια της μαμάς μου – δεν εμπιστευόμουν κανέναν άλλο. Ερχόμουν μόνο τα Σαββατοκύριακα στην Αθήνα, για την εκπομπή που έκανα τότε. Ένα χρόνο μετά, επιστρέψαμε οικογενειακώς. Και τα σαββατοκύριακα που πήγαινα στην εκπομπή, έπαιρνα πλέον μαζί μου τον μικρό στο πλατό. Όσο εγώ ήμουν στον αέρα, ο Φίλιππος καθόταν με τον οπερατέρ και τον φροντιστή. Έτσι, έγινε πολύ ανεξάρτητο και υπάκουο παιδί".

Παράλληλα η Σίσσυ εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή που έχει περάσει: "Η  πιο δύσκολη στιγμή που έχω ζήσει ήταν όταν ο Φίλιππος είχε παρουσιάσει πολύ υψηλό πυρετό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα.’’ Ενώ στη συνεχεία παραδέχτηκε: ‘‘Οι πρώτες μέρες στον παιδικό δεν ήταν εύκολες. Οι δασκάλες προσπαθούσαν να με κρατήσουν ψύχραιμη όσο τον άκουγα να κλαίει από μέσα. Εγώ όμως ορμούσα στην τάξη και τον έπαιρνα αγκαλιά".

Τέλος μοιράστηκε την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένεια της: "Θα ήθελα κι άλλα παιδιά, και δύο και τρία. Και πιστεύω πως η ιδανική διαφορά είναι 2, 3 χρόνια. Τώρα βέβαια είναι δύσκολη περίοδος και προς το παρόν το αναβάλλουμε. Τόσο εγώ όσο και ο άντρας μου κάθε Ιούνιο βρισκόμαστε άνεργοι και είμαστε μετέωροι ως προς το τι θα κάνουμε την επόμενη χρονιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα