ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΛΑΚΑ : Αποκάλυψε πώς κυκλοφορεί σπίτι της όταν σφουγγαρίζει...

Η νεαρή ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα, μιλώντας σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό, δεν δίστασε να αναφέρει πόσο "τσαλακώνει" την εικόνα της όταν βρίσκεται στο σπίτι της.

Δεν είναι σταρ στην κουζίνα της με φουλ μακιγιάζ, γόβες και πόζες, όπως θέλουν να την φαντάζονται οι περισσότεροι. Διαβάστε τις δηλώσεις της...

Η νεαρή ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα,

μιλώντας σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό, δεν δίστασε να αναφέρει πόσο "τσαλακώνει" την εικόνα της όταν βρίσκεται στο σπίτι της.

Δεν είναι σταρ στην κουζίνα της με φουλ μακιγιάζ, γόβες και πόζες, όπως θέλουν να την φαντάζονται οι περισσότεροι. Διαβάστε τις δηλώσεις της...

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο "TV Έθνος" και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το πόσο έχει αλλάξει η αναγνωρισιμότητα τη ζωή της:

"Δεν έχει αλλάξει κάτι επειδή βγήκα στην τηλεόραση. Τόσοι άνθρωποι βγαίνουν και τόσοι ηθοποιοί υπάρχουν. Είναι ένα επάγγελμα όπως και του δικηγόρου ή της γραμματέως, απλώς τυχαίνει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας. Μόνοι μας, είμαστε απλοί άνθρωποι" λέει, ενώ προσθέτει:

"Δεν πάμε με φτιαγμένα μαλλιά στο σούπερ μάρκετ. Δηλαδή το βλέπω και σκέφτομαι τι φούσκα είναι αυτή! Το έβλεπα κι εγώ απ' έξω και τώρα λέω ότι είναι μια απλή δουλειά. 'Οταν πιάνω το μαλλί κότσο και βάζω τη σαγιονάρα για να σφουγγαρίσω, δεν έχω καμία διαφορά από την κοπέλα στην απέναντι πολυκατοικία!''.

Πηνελόπη Πλάκα
Keywords
Τυχαία Θέματα