Πέτρος Φιλιππίδης όπως λέμε... Τσάρλι Τσάπλιν!

21:00 6/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Για τους Έλληνες ηθοποιούς που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα και εκτός των ελληνικών συνόρων, μίλησε ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης. 

Ο ηθοποιός παραδέχεται σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι, ναι μεν υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί που θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα, ωστόσο ο ίδιος ξεχωρίζει την κόρη του Σμαράγδα, η οποία θα μπορούσε να διαπρέψει στην Αμερική.

Για τους Έλληνες ηθοποιούς που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα και εκτός των ελληνικών συνόρων, μίλησε ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης. 

Ο ηθοποιός παραδέχεται σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι, ναι μεν υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί που

θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα, ωστόσο ο ίδιος ξεχωρίζει την κόρη του Σμαράγδα, η οποία θα μπορούσε να διαπρέψει στην Αμερική.

Επίσης ξεχωρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον οποίο δήλωσε χαρακτηριστικά ότι διαθέτει μία  «τσαρλιτσατσαπλινική τεχνική», τέτοια που αν είχε γεννηθεί στην Αγγλία, θα είχε καταστεί... «παγκόσμιος»!

Ερωτώμενος για το εάν έχει επηρεάσει και τη δική του δουλεία τη κρίση, ο Ντίνος Καρύδης, ανέφερε πως φέτος δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό του, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές που κατά μέσο όρο δεχόταν μια με δύο προτάσεις. «Τι να κάνουμε; Υπομονή! Έχω ζήσει και χειρότερα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα