ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ : "Η φτήνια θα πεθάνει"

13:15 7/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Για το μέλλον αλλά και για τις θεατρικές και τηλεοπτικές του επιλογές μίλησε στο Αχελώος TV ο γνωστός ηθοποιός που βρίσκεται σε περιοδεία με τους "Ιππής" από το ΚΘΒΕ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφερόμενος στην έως τώρα πορεία του στο θέατρο υπογράμμισε ότι είναι από τους τυχερούς που μπορούσε να κάνει τις επιλογές που ήθελε.

Για το μέλλον αλλά και για τις θεατρικές και τηλεοπτικές του επιλογές μίλησε στο Αχελώος

TV ο γνωστός ηθοποιός που βρίσκεται σε περιοδεία με τους "Ιππής" από το ΚΘΒΕ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφερόμενος στην έως τώρα πορεία του στο θέατρο υπογράμμισε ότι είναι από τους τυχερούς που μπορούσε να κάνει τις επιλογές που ήθελε.

"Νιώθω ευτυχής καθώς έκανα προτάσεις σε παραγωγούς και αυτοί πάντα τις στήριζαν και ήταν δίπλα μου.

Εγώ έπαιρνα το ρίσκο για τις επιλογές μου αφού ήμουν ποσοστούχος και όχι μισθωτός στις παραγωγές που συμμετείχα", ανέφερε.

Όσο για το μέλλον ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως η κρίση θα απομακρύνει τα προγράμματα της "φτήνιας" και θα βγουν στην επιφάνεια μόνο ποιοτικές δουλειές.

"Νομίζω ότι η φτήνια θα πεθάνει, θα επιβιώσουν μόνο οι καλές και μεγάλες παραγωγές", τόνισε.

"Στην τηλεόραση δεν γίνονται παραγωγές πλέον, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απλά περιμένουμε προτάσεις".

Έστειλε το δικό του μήνυμα για την δύσκολη εποχή που ζούμε.

"Δεν θα πρέπει να το βάζουμε κάτω, πρέπει να αντιμετωπίζουμε επιθετικά την οποιαδήποτε κρίση όχι αμυντικά, να μην μείνουμε κλεισμένοι στο καβούκι μας".

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φανερά ευχαριστημένος από την προσέλευση του κόσμου στην παράσταση "Ιππής" ανέφερε ότι "ο κόσμος γελάει και βλέπει μια πολύ καλή παράσταση, η προσέλευση είναι τρομακτική". 

Πέτρος Φιλιππίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα