ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ : ΓΙΑΤΙ έγινε κι έμεινε μπουκάλα στη Λάρισα...

18:00 8/7/2012 - Πηγή: Radar.gr

Η Πέγκυ Ζήνα έγινε μπουκάλι. Μάθε το λόγο. Το γυάλινο σκεύασμα κυκλοφόρησε σε όλη την πόλη της Λάρισας και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

Τι κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση; Ποιοι ήθελα να κλείσουν τη δημοφιλή τραγουδίστρια μέσα σ ένα μπουκάλι; Σίγουρα δεν πρόκειται για το γνωστό λυχνάρι που το τρίβεις και σου πραγματοποιεί τρείς ευχές. Εκτός κι αν το αγαπημένο σου Τζίνι σου φέρει την Πέγκυ Ζήνα μπροστά στα μάτια σου.

Η Πέγκυ Ζήνα έγινε μπουκάλι. Μάθε το λόγο. Το γυάλινο σκεύασμα κυκλοφόρησε σε όλη την πόλη της Λάρισας και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

Τι κρύβεται πίσω από αυτή την

κίνηση; Ποιοι ήθελα να κλείσουν τη δημοφιλή τραγουδίστρια μέσα σ ένα μπουκάλι; Σίγουρα δεν πρόκειται για το γνωστό λυχνάρι που το τρίβεις και σου πραγματοποιεί τρείς ευχές. Εκτός κι αν το αγαπημένο σου Τζίνι σου φέρει την Πέγκυ Ζήνα μπροστά στα μάτια σου.

Ε, λοιπόν,  το Τζίνι την έφερε ζωντανά σε εκατοντάδες Λαρισαίους. Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε στην πόλη μεγάλη συναυλία. Αντί για αφίσα που θα ανακοίνωνε τη συναυλία, έφτιαξαν μπουκάλια με φωτογραφία της και το κείμενο ενημέρωσης της εκδήλωσης.

Έτσι, η Πέγκυ έγινε μπουκάλι και το μπουκάλι έμεινε ενθύμιο σε κάθε Λαρισαίο θαυμαστή της.

Σου έχουμε σε βίντεο και απόσπασμα της εκδήλωσης, όπου η Πέγκυ Ζήνα τραγούδησε  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Αμπελώνας Λάρισας.

Καλή σας διασκέδαση!

Πέγκυ Ζήνα
Keywords
Τυχαία Θέματα