ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ : "Δεν φταίει ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε θέμα απιστίας"

Για το θέμα της απιστίας και για το αν η ίδια έχει απατήσει και έχει απατηθεί μίλησε σε συνέντευξή της η Παναγιώτα Βλαντή.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως σε αντίθεση με το παρελθόν έχει αναθεωρήσει κάποια πράγματα και πλέον πιστεύει πως η απιστία είναι ένα πταίσμα μπροστά στην αρρωστημένη ζήλια.

Για το θέμα της απιστίας και για το αν η ίδια έχει απατήσει και έχει απατηθεί μίλησε σε συνέντευξή της η Παναγιώτα Βλαντή.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως σε αντίθεση με το παρελθόν έχει αναθεωρήσει κάποια πράγματα και πλέον πιστεύει πως η απιστία είναι ένα πταίσμα μπροστά στην αρρωστημένη

ζήλια.

"Παλαιότερα ήμουν πιο απόλυτη. Τώρα πια θεωρώ ότι η απιστία μπορεί να είναι και πταίσμα μπροστά στην αρρωστημένη ζήλια ή την ψυχολογική βία. Φαντάζεσαι όμως πόσο χειρότερο θα ήταν αν τελικά ερωτευόταν μια άλλη; Αφού καμία φορά, χαριτολογώντας, λέω, αν πάει με καμία άλλη, τουλάχιστον να μην την ερωτευτεί.

Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία. Μέχρι τώρα δεν το έχω κάνει. Και πιστεύω ακράδαντα πως αν με απατήσει ο άλλος, ένα μερίδιο ευθύνης έχω και εγώ, γιατί προφανώς η σχέση μας έχει πρόβλημα. Δεν φταίει ποτέ το τρίτο πρόσωπο", δήλωσε στο περιοδικό "ΟΚ".

Παναγιώτα Βλαντή
Keywords
Τυχαία Θέματα