Ο γολγοθάς της Κατερίνας Ευαγγελινού

20:30 7/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Τη γνωρίσαμε στα καλλιστεία του 2007, όπου εστέφθη Μις Μις Ελάς. Η Κατερίνα Ευαγγελινού, μοντέλο και παρουσιάστρια, μπορεί να εμφανίζεται χαμογελαστή στην εκπομπή της όμως τα τελευταία χρόνια ζει έναν εφιάλτη.

Η μητέρα της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Γι αυτό και έφυγε από τα Χανιά, όπου έμενε μόνιμα, και πλέον ζει μαζί με την Κατερίνα, η οποία έχει αναλάβει να τη φροντίζει και να την εμψυχώνει.

Τη γνωρίσαμε στα καλλιστεία του 2007, όπου εστέφθη Μις Μις Ελάς. Η Κατερίνα Ευαγγελινού, μοντέλο και παρουσιάστρια,

μπορεί να εμφανίζεται χαμογελαστή στην εκπομπή της όμως τα τελευταία χρόνια ζει έναν εφιάλτη.

Η μητέρα της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Γι αυτό και έφυγε από τα Χανιά, όπου έμενε μόνιμα, και πλέον ζει με την Κατερίνα, η οποία έχει αναλάβει να τη φροντίζει και να την εμψυχώνει. 

«Πλέον, μετά από τόσο καιρό έχω συνειδητοποιήσει, είμαι δυνατή σαν χαρακτήρας και με αυτό τον τρόπο δίνω δύναμη και στη μητέρα μου να το ξεπεράσει το πρόβλημά της», εξομολογήθηκε η Κατερίνα στην Espresso.

«Ήμουν πάρα πολύ δυνατή, εκείνη τη στιγμή δεν το συνειδητοποίησα κατευθείαν. Όσο όμως περνούσε ο καιρός και άρχισα να βλέπω κάποια συμπτώματα πάνω της λόγω της ασθένειας, ομολογώ ότι ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αρκεί να σου πω ότι πολλές φορές την πηγαίνω στο νοσοκομείο το πρωί για να κάνει θεραπεία, ενώ πηγαίνω στην εκπομπή μετά και κανείς δεν γνωρίζει τίποτα. Είμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη», πρόσθεσε η όμορφη παρουσιάστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα