ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ : Μιλά για πρώτη φορά μετά το γάμο του

Ο Νίκος Αναδιώτης μιλά για πρώτη φορά μετά το γάμο “αστραπή” που ξάφνιασε τους πάντες, στο περιδικό Down Town Κύπρου.

Ο 29χρονος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, από την Ελούντα της Κρήτης όπου και βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του -πλέον- Βασιλική, και μίλησε για τις πρωτόγνωρες αλλαγές που βιώνει στη ζωή του μετά το ευτυχές

γεγονός, για την πίστη του στο Θεό και για την επιθυμία του να γίνει σύντομα πατέρας.

Ο Νίκος Αναδιώτης μιλά για πρώτη φορά μετά το γάμο “αστραπή” που ξάφνιασε τους πάντες, στο περιδικό Down Town Κύπρου.

Ο 29χρονος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, από την Ελούντα της Κρήτης όπου και βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του -πλέον- Βασιλική, και μίλησε για τις πρωτόγνωρες αλλαγές που βιώνει στη ζωή του μετά το ευτυχές γεγονός, για την πίστη του στο Θεό και για την επιθυμία του να γίνει σύντομα πατέρας.

Διαβάστε παρακάτω μέρος της συνέντευξης:

-Πως είναι οι πρώτες μέρες μετά το γάμο σου; Τι άλλαξε;

Η σχέση μου με τη Βασιλική έχει περάσει πια σε άλλο επίπεδο. Πλέον δεν είναι "η κοπέλα μου", δεν είναι "η σχέση μου", είναι "η γυναίκα μου". Και σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι τώρα, είναι η στιγμή που παύεις να σκέφτεσαι τον εαυτό σου, τις δικές σου ανάγκες και βάζεις σε προτεραιότητα τον άνθρωπό σου. Ο εγωισμός καταργείται. Αυτό δεν μου έχει συμβεί ξανά στη ζωή μου.

-Και γιατί ήταν αναγκαίος αυτός ο γάμος;

Από τη στιγμή που αυτή η σχέση ευλογήθηκε από την Εκκλησία και το Θεό, η σχέση μας δεν έχει πια καμία σχέση με αυτό που είχαμε στο παρελθόν. Ήθελα να υπάρξει το Μυστήριο, γιατί με τη Βασιλική αποφάσισα ότι θέλω να κάνω οικογένεια. Είμαι παραδοσιακός: Για να υπάρξει οικογένεια θέλω να υπάρχει γάμος. Έτσι έχω μεγαλώσει, έτσι έχω μάθει και αυτά τα ελληνικά ήθη και έθιμα θέλω να τα κρατήσω στη ζωή μου και να τα περάσω σε επόμενη γενιά.

-Για ποιο λόγο αποφάσισες ότι η Βασιλική είναι η γυναίκα της ζωής σου;

Για πολλούς λόγους… Γιατί είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ, ο πιο καλός άνθρωπος που γνώρισα, είναι πολύ καλή στην επικοινωνία, είναι πολύ ευγενική, έχει πολλή αγάπη μέσα της, είναι πολύ καλός άνθρωπος, είναι ειλικρινής, έχω τρομερή εμπιστοσύνη στην κρίση της και στις συμβουλές της… Όλα τα έχει στο "πολύ" τους η Βασιλική, περισσότερο από κάθε άλλον άνθρωπο που πέρασε απ τη ζωή μου. Με καλύπτει σε όλα η Βασιλική κι έτσι δεν είχα κανένα λόγο να καθυστερήσω αυτό το γάμο. Άλλωστε, το είχα αποφασίσει πολύ νωρίς αφότου τη γνώρισα.

-Πόσο καιρό είστε μαζί;

Δύο χρόνια γνωριζόμαστε. Και στα δύο χρόνια ακριβώς, παντρευτήκαμε. Όμως είχα καταλάβει ότι αυτή η γυναίκα θα είναι εκείνη που θα παντρευτώ, από τις πρώτες κιόλας μέρες που την γνώρισα.

-Έτσι όπως μου τα λες, είναι σαν να έχεις βρει την τέλεια γυναίκα!

Για μένα η Βασιλική είναι η τέλεια γυναίκα! Για τα δικά μου standardsείναι αυτή!

-Τα παιδιά είναι στα άμεσα σχέδιά σας;

Εμείς θα το θέλαμε πολύ! Άμα το θέλει ο Θεό

Keywords
Αναζητήσεις
αρναουτογλου αναδιωτης
Τυχαία Θέματα