ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ : Παρουσιάστρια των καλλιστείων στην Κύπρο

Μπορεί στη χώρα μας τα καλλιστεία να έχουν μπει στον πάγο από το 2010, όμως στην Κύπρο ο καθιερωμένος ετήσιος διαγωνισμός ομορφιάς έχει την τιμητική του.

Τα φετινά κυπριακά καλλιστεία θα είναι αναβαθμισμένα, αφού θα διεξαχθούν σε μορφή ριάλιτι σόου με παρουσιάστρια τη δικιά μας Νίκη Κάρτσωνα.

Μπορεί στη χώρα μας τα καλλιστεία να έχουν μπει στον πάγο από το 2010, όμως στην Κύπρο ο καθιερωμένος

ετήσιος διαγωνισμός ομορφιάς έχει την τιμητική του.

Τα φετινά κυπριακά καλλιστεία θα είναι αναβαθμισμένα, αφού θα διεξαχθούν σε μορφή ριάλιτι σόου με παρουσιάστρια τη δικιά μας Νίκη Κάρτσωνα.

Όπως αναφέρει η Espresso, αυτή την εβδομάδα στο Νησί της Αφροδίτης γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες για τη διοργάνωση του διαγωνισμού “Σταρ Κύπρος 2012”.

Η διαφορά από τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι φέτος ο διαγωνισμός θα έχει τηλεοπτικό χαρακτήρα αφού η επιλογή των καλλονών θα γίνει μέσα από ένα reality show διάρκειας τεσσάρων επεισοδίων. Οι εκπομπές θα προβληθούν από το κανάλι ΣΙΓΜΑ στις 25, 26 Ιουνίου, 2 και 3 Ιουλίου στις 22.20, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 6 Ιουλίου και θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.20.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις δεκαπέντε υποψήφιες σε διάφορες δοκιμασίες που σκοπό έχουν να αναδείξουν τα εμφανισιακά προσόντα τους, αλλά και να αποδείξουν ότι διαθέτουν και προσωπικότητα.

Η επιλογή των νικητριών θα γίνει από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα ψηφίζει τηλεφωνικά, αλλά και από την κριτική επιτροπή, την οποία απαρτίζουν ο Μιχάλης Ορφανίδης (senior make-up artist), ο Χάρης Κυπριανού (φωτογράφος), η Στέλλα Δημητρίου (μοντέλο), η Σύλια Ιωαννίδου (αρχισυντάκτρια της “Madame Figaro Κύπρου”) και η Νίκη Κάρτσωνα που θα παρουσιάσει τον διαγωνισμό.

ΚύπροςΝίκη Κάρτσωνα
Keywords
Τυχαία Θέματα