ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ : "Πήρα ένα γερό μάθημα από το καλοκαίρι"

Για τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, την καινούργια ομάδα, καθώς και για τις καλοκαιρινές της διακοπές μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Αναφερόμενη στο "Μες στην Καλή Χαρά" και στη εμπιστοσύνη που της δίνει το κανάλι, τόνισε πως έχει τεράστια ευθύνη, καθώς πρέπει για ακόμη μια σεζόν να φανεί αντάξια των προσδοκιών του ALPHA.

Για τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, την καινούργια ομάδα, καθώς και για τις καλοκαιρινές της διακοπές μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Αναφερόμενη στο "Μες στην Καλή Χαρά" και στη εμπιστοσύνη που της δίνει το κανάλι,

τόνισε πως έχει τεράστια ευθύνη, καθώς πρέπει για ακόμη μια σεζόν να φανεί αντάξια των προσδοκιών του ALPHA.

Μιλώντας για το καινούργιο τηλεοπτικό της παρεάκι αναφέρει πως από το δοκιμαστικό ακόμη είχε φανεί ότι υπάρχει χημεία μεταξύ τους.

“Ήταν ένα όμορφο και παράξενο καλοκαίρι. Δυνατό. Πήρα ένα γερό μάθημα. Καλό είναι αυτό. Ήταν ωραία, ναι... Αλλά δεν χρειάζεται να είναι όλα μόνο ωραία στη ζωή. Να μαθαίνεις και κάτι. Να μαθαίνεις απ’ τα λάθη σου, εννοώ. Να παίρνεις το μάθημα. Δεν είναι ροζ η ζωή, παρά μόνο στα άρλεκιν -και ξέρετε, το συγκεκριμένο είδος βιβλίου δεν μου άρεσε ποτέ!” δήλωσε στο περιοδικό "Τηλεθεατής".

Όσο για το έρωτα η Ναταλία εξομολογείται ότι πάντα είναι θετική στο "φτερωτό έρωτα" και στη συνέχεια πληρώνει τις συνέπειες. Άλλωστε όπως είπε δεν είναι από τις γυναίκες που αγαπούν με τη λογική και ζυγίζουν τα πράγματα.

Ναταλία Γερμανού
Keywords
Τυχαία Θέματα