ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ : Στο river party της Καστοριάς

14:35 2/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Στο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστοβάλ του 34ου River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς, βρίσκεται η Νάντια Μπουλέ και ανεβάζει στο twitter φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και τραγουδίστρια έχει κάθε λόγο να βρίσκεται εκεί αφού α) λατρεύει τα ποτάμια (τρελαίνεται για ράφτινγκ, όπως σας έχουμε γράψει στο παρελθόν) και β) η μουσική είναι

η ζωή της!

Στο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστοβάλ του 34ου River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς, βρίσκεται η Νάντια Μπουλέ και ανεβάζει στο twitter φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και τραγουδίστρια έχει κάθε λόγο να βρίσκεται εκεί αφού α) λατρεύει τα ποτάμια (τρελαίνεται για ράφτινγκ, όπως σας έχουμε γράψει στο παρελθόν) και β) η μουσική είναι η ζωή της!

Δείτε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο twitter από την ίδια και την παρέα της:

 Τη φωτογραφία ανέβασε στο λογαριασμό του ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος με το ακόλουθο σχόλιο: I peripetia arhise me @nadiaboule &marko locomondo sto aerodromio tis kastorias I love you @river_party

Τετάρτη βράδυ και έγινε χαμός! Πάνω από 7.000 κόσμος παρακολούθησαν τις μουσικές εμφανίσεις στο river party

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη σκηνή του river party

Η Νάντια ποζάρει στο αρχαίο δένδρο και βάζει η ίδια τη λεζάντα: Υπεραιωνόβια θεά

Σχετικά με το River Party:

Πρόκειται για ένα θεσμό που κρατά χρόνια και διοργανώνει η δημοτική αρχή.

Το φεστοβάλ  προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και φίλος από Αμερική, ο Καναδάς και η Γερμανία που αγαπούν την μουσική και συνδιασμό με την κατασκήνωση.

Το φεστιβάλ γίνεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο σε μια κοιλάδα του Αλιάκμονα. Ξεκίνησε πριν  34 χρόνια όταν αποφάσισαν να συγκεντρωθούν παιδιά μεταναστών από την Ελλάδα και την Αμερική για να επιστρέψουν στην πατρίδα, να διασκεδάσουν και να έρθουν σε επαφή με τη φύση.

Ήταν η πρώτη φορά που έστησαν σκηνές δίπλα στο ποτάμι και διοργάνωσαν ένα πάρτι, πρωτοπόρο για την εποχή του 1978, που άντεξε στο χρόνο, πήρε μεγαλύτερη μορφή και σήμερα συγκεντρώνει πάνω από 30.000 επισκέπτες.

Οι διοργανωτές φέτος κάνουν λόγο για μεγάλη προσέλευση κόσμου ενώ επισημαίνουν χαρακτηριστικά ότι έχουν εξαντληθεί ακόμη και οι θέσεις για την τοποθέτηση σκηνών.

Το φεστιβάλ  θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Αυγούστου και σ' αυτό θα συμμετέχουν καλλιτέχνες, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος και τα Υπόγεια Ρεύματα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μπάμπης Στόκας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Κωστής Μαραβέγιας, οι Locomondo, οι Thievery Corporation, ο Κ. Βήτα, η Νατάσα Μποφίλιου, οι Nouvelle Vague, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Σωκράτης Μάλαμας, τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Χάρις Αλεξίου, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, οι GAD, οι Goin Through, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι Vegas.

Ελευθερία ΑρβανιτάκηΧρήστος ΝέζοςΝάντια Μπουλέ
Keywords
ναντια μπουλε, river party, river, party, καστορια, ναντια μπουλε, river, party, river party, i love you, κωστής μαραβέγιας, thievery corporation, nouvelle vague, twitter, locomondo, tis, love, ελλαδα, nouvelle, vague, gad, χατζηγιαννης, vegas, Καλή Χρονιά, η ζωη, ζουγανελη, γερμανια, θανασης παπακωνσταντινου, μιχαλης χατζηγιαννης, μουσικη, ποδηλατα, σωκρατης, σωκρατης μαλαμας, φωτογραφιες, φωτογραφια, locomondo, αλεξιου, αλκινοος ιωαννιδης, αμερικη, αρβανιτακη, βητα, βραδυ, βρισκεται, δημητρα, γινεται, διπλα στο ποταμι, εγινε, ελευθερια, εποχη, ζωη, ιδια, θανος μικρουτσικος, ιωαννιδης, καναδας, κιτρινα ποδηλατα, κωστής μαραβέγιας, λεζαντα, λογο, μαλαμας, μορφη, νατασα μποφιλιου, νεστοριο, παιδια, παπακωνσταντινου, πλιατσικας, σκηνες, τραγουδιστρια, φεστιβαλ, φυση, φορα, χρηστος, μποφιλιου, εμφανισεις, love, gad, i love you, κοιλαδα, nouvelle vague, nouvelle, ποταμια, σκηνη, thievery corporation, tis, θανασης, θανος, θεσεις, vague, vegas, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα