ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟE : Όταν η θρυλική σταρ έκανε... baby-sitting

Μπορείτε να φανταστείτε το απόλυτο σύμβολο του σεξ, σε ρόλο baby sitter; Το τυχερό αγοράκι που… ντάντευε είναι σήμερα ολόκληρος άντρας και μίλησε στην εφημερίδα New York Post για την νταντά Μέριν Μονρόε, 50 χρόνια μετά τον θάνατό της.

“Τι να πω; Ήμουν τυχερός. Η Μέριλιν ήταν η νταντά μου και μου έκανε μπάνιο με πλούσιες σαπουνόφουσκες”, είπε ο Τζόσουα, γιος του αείμνηστου φωτογράφου, στενού συνεργάτη και φίλου της Μονρόε, Μίλτον Γρην.

Μπορείτε να φανταστείτε

το απόλυτο σύμβολο του σεξ, σε ρόλο baby sitter; Το τυχερό αγοράκι που… ντάντευε είναι σήμερα ολόκληρος άντρας και μίλησε στην εφημερίδα New York Post για την νταντά Μέριν Μονρό, 50 χρόνια μετά τον θάνατό της.

“Τι να πω; Ήμουν τυχερός. Η Μέριλιν ήταν η νταντά μου και μου έκανε μπάνιο με πλούσιες σαπουνόφουσκες”, είπε ο Τζόσουα, γιος του αείμνηστου φωτογράφου, στενού συνεργάτη και φίλου της Μονρόε, Μίλτον Γρην.

Πρόσθεσε μάλιστα  πως η θρυλική σταρ τρελαινόταν να παίζει μαζί του μαξιλαροπόλεμο και να γαργαλιούνται “μέχρι θανάτου”!

Η σταρ έβρισκε καταφύγιο στο εξοχικό της οικογένειας Γκρην στο Κονέκτικατ κάθε φορά που ήθελε να ηρεμήσει και να ξεφύγει από τα φώτα: έτσι έκανε και την περίοδο 1954 – 1955, μετά το διαζύγιό της με τον παίκτη του μπέιζμπολ Joe DiMaggio.

“Εκείνα τα χρόνια ήταν τα ευτυχέστερα της ζωής της γιατί ζούσε σε ήρεμο, οικογενειακό περιβάλλον. Ήμουν πολύ μικρός για να έχω οποιαδήποτε αντίληψη για το ποια ήταν η Μέριλιν. Εμένα μου φερόταν σαν να ήμουν ο αγαπημένος της ανιψιός. Ήταν σαν φίλη της οικογένειας – ασφαλής, προστατευτική και παιχνιδιάρα”, συνεχίζει ο Τζόσουα Γκριν και προσθέτει ότι χωρίς το κατακόκκινο κραγιόν και τα καλοχτενισμένα μαλλιά της, η Μέριλιν ήταν μια απλή, ξανθιά γυναίκα, που συνήθως τύλιγε το κεφάλι της με ένα μαντήλι.

Όσο για την σταρ Μέριλιν;

“Ήταν ένας χαρακτήρας που η ίδια είχε δημιουργήσει, κάποια στην οποία θα μεταμορφωνόταν όταν έπρεπε, κάτι σαν σούπερ ήρωας ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων”, υποστηρίζει το παιδί που έπαιξε ώρες ατελείωτες μαζί της!

Μέριλιν Μονρόε
Keywords
Αναζητήσεις
??? ???
Τυχαία Θέματα