ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ : 10 ηλεκτρονικά τσιγάρα NOBACCO "GIANT" για τους αναγνώστες μας!

Στη νέα τάση που κερδίζει όλο και περισσότερους αφοσιωμένους οπαδούς και προσφέρει απόλαυση δίχως περιορισμούς το radar δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητο!

Πολλοί αναγνώστες μας, ενθουσιασμένοι μετά το άρθρο που δημοσιεύσαμε για τη νέα συνήθεια των σταρ του Χόλιγουντ, το άτμισμα με ηλεκτρονικό τσιγάρο, μας ζήτησαν ακόμα περισσότερα.

Και τα περισσότερα σκεφθήκαμε όχι απλώς να σας τα γράψουμε, αλλά να τα μοιραστούμε μαζί σας! Πώς;

Ζητήσαμε από τη NOBACCO, την κορυφαία εταιρία ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ελλάδα, να προσφέρει στο κοινό μας 10 από τα καλύτερα και πλέον στιλάτα ηλεκτρονικά της τσιγάρα.

Για να είμαστε όμως δίκαιοι με όλους σας, που θα θέλατε να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία μοντέλα ατμίσματος, δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στην κλήρωση και να διεκδικήστε να είστε ένας από τους τυχερούς που θα παραλάβει σπίτι του ένα πλήρες σετ ηλεκτρονικού ατμίσματος αξίας 86 ευρώ!

Ρίξτε μια καλή ματιά στην απόλαυση που σας προσφέρει το radar &η NOBACCO.

Είναι πειρασμός…

Στη νέα τάση που κερδίζει όλο και περισσότερους αφοσιωμένους οπαδούς και προσφέρει απόλαυση δίχως περιορισμούς το radar δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητο!

Πολλοί αναγνώστες μας, ενθουσιασμένοι μετά το άρθρο που δημοσιεύσαμε για τη νέα συνήθεια των σταρ του Χόλιγουντ, το άτμισμα με ηλεκτρονικό τσιγάρο, μας ζήτησαν ακόμα περισσότερα.

Και τα περισσότερα σκεφθήκαμε όχι απλώς να σας τα γράψουμε, αλλά να τα μοιραστούμε μαζί σας! Πώς;

Ζητήσαμε από τη NOBACCO, την κορυφαία εταιρία ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ελλάδα, να προσφέρει στο κοινό μας 10 από τα καλύτερα και πλέον στιλάτα ηλεκτρονικά της τσιγάρα.

Για να είμαστε όμως δίκαιοι με όλους σας, που θα θέλατε να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία μοντέλα ατμίσματος, δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στην κλήρωση και να διεκδικήστε να είστε ένας από τους τυχερούς που θα παραλάβει σπίτι του ένα πλήρες σετ ηλεκτρονικού ατμίσματος αξίας 86 ευρώ!

Ρίξτε μια καλή ματιά στην απόλαυση που σας προσφέρει το radar &η NOBACCO.

Είναι πειρασμός…

NOBACCO "Giant" (Ατμοποιητής+φίλτρο)

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο "Giant " της ΝΟBACCO φέρνει νέες καινοτομίες στο χώρο του ηλεκτρονικού ατμίσματος.

Οι ολοκαίνουργιες μπαταρίες της συσκευής ατμοποίησης του NOBACCO "Giant" είναι χειροκίνητες, διαθέτουν διακόπτη με κλείδωμα ασφαλείας, λευκό φωτισμό και εκτός από την εξαιρετική αυτονομία που προσφέρουν, εξαιτίας της πολύ μεγάλης χωρητικότητάς τους (900mAh), έχουν την δυνατότητα να συνδέονται με ηλεκτρονικό υπολογιστή, μέσω ενός καλωδίου USB, εξασφαλίζοντας έτσι ατελείωτες ώρες ατμίσματος, χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο NOBACCO "Giant" διακρίνεται για το δυνατό «χτύπημα», την αντοχή του, την εξαιρετική παραγωγή ατμού και την απόδοση των γεύσεων.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη συσκευή που αναδεικνύεται σε «Γίγαντα» του ατμίσματος

Tο σετ περιλαμβάνει:

• 2 x Μπαταρίες 900mAh με Passthrough

• 3 x Giant ατμοποιητές+ φίλτρα

• 3 x

Keywords
Αναζητήσεις
διαγωνισμος για ηλεκτρονικο τσιγαρο, διαγωνισμοι για ηλεκτρονικα τσιγαρα
Τυχαία Θέματα