Μεγάλο αφιέρωμα στον Μπομπ Μάρλεϋ

Ο σπουδαιότερος μουσικός της Τζαμάικα, Bob Marley, τιμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το “Bob Marley Tribute”. Η εκδήλωση, αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην προσωπικότητα που σφράγισε με το ταλέντο της μια ολόκληρη μουσική σκηνή, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Απριλίου το βράδυ στον Βοτανικό.

Η επιτυχημένη βραδιά, γεμάτη από τη μουσική και τα μηνύματα του Marley, διοργανώθηκε με αφορμή τα 67 χρόνια από τη γέννηση αυτού του σπουδαίου μουσικού και αδιαμφισβήτητου ηγέτη της reggae

σκηνής.

Ο σπουδαιότερος μουσικός της Τζαμάικα, Bob Marley, τιμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το “Bob Marley Tribute”. Η εκδήλωση, αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην προσωπικότητα που σφράγισε με το ταλέντο της μια ολόκληρη μουσική σκηνή, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Απριλίου το βράδυ στον Βοτανικό.

Η επιτυχημένη βραδιά, γεμάτη από τη μουσική και τα μηνύματα του Marley, διοργανώθηκε με αφορμή τα 67 χρόνια από τη γέννηση αυτού του σπουδαίου μουσικού και αδιαμφισβήτητου ηγέτη της reggae σκηνής.

Εκλεκτός καλεσμένος ήταν ο κιθαρίστας Earl «China» Smith, παλιός συνεργάτης του Marley και ένας από τους πιο σημαντικούς κιθαρίστες της Τζαμάικα που έχει συνεργαστεί με ιερά τέρατα της reggae όπως Bob Marley, Lee Perry, Burning Spear, Soul Syndicate band, Max Romeo κ.α., έχοντας ηχογραφήσει με όλους αυτούς περισσότερους από 500 δίσκους.

Μαζί του ήταν ο Jahcoustix, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής reggae σκηνής. Επίσης, μια μεγάλη ομάδα Ελλήνων μουσικών και τραγουδιστών, ερμήνευσαν τραγούδια του Marley, μεταξύ των οποίων ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ηρώ, η Ραλλία Χρηστίδου, η Δέσποινα Ολυμπίου κ.α.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα