ΚΛΟΝΤΙ ΛΟΥΠΑ : "Δεν ένιωσα ποτέ ρατσισμό στην Ελλάδα!"

Ο δημιουργός του απόλυτου χιτ του καλοκαιριού "Mamacita" Κλοντί Λούπα (Claydee Lupa) μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα πρώτα βήματα στο χώρο της μουσικής, καθώς και για την οικογένεια του.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο δημιουργός των πολλών επιτυχιών αποκάλυψε πως η ενασχόληση του με τη μουσική ήταν παιδικό όνειρο που τελικά το πραγματοποίησε.

Ο δημιουργός του απόλυτου χιτ του καλοκαιριού "Mamacita" Κλοντί Λούπα (Claydee Lupa) μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα πρώτα βήματα στο χώρο

της μουσικής, καθώς και για την οικογένεια του.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο δημιουργός των πολλών επιτυχιών αποκάλυψε πως η ενασχόληση του με τη μουσική ήταν παιδικό όνειρο που τελικά το πραγματοποίησε.

“Οι μόνοι άνθρωποι που εμπιστεύομαι είναι η οικογενειά μου, στην αρχή όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική έπαθαν σοκ. Ήμουν από μικρός ανήσυχο παιδί.

Οι γονείς μου ήρθαν απο την Αλβανία με το όνειρο μιας καλύτερης ζωής, ζω εδώ απο τα τεσσερά μου χρόνια και είμαι τυχερός που μεγάλωσα, πήγα σχολείο και η οικογένεια μου φρόντισε να μην μου λείψει τίποτα. Στην Ελλάδα δεν ένιωσα ποτέ ξένος, ούτε ρατσισμό” ανέφερε χαρακτηριστικά στη εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη που θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη στο MTV.

Σχετικά με τα κακόβουλα σχόλια που αναρτούν διάφοροι για τον ίδιο στο Facebook, απαντά: “Ο κόσμος αγαπάει αυτό που κάνω και το αισθάνομαι.

Κάποιοι κακεντρεχείς γράφουν κακόβουλα σχόλια στο facebook, αλλα αυτό δεν με αγγίζει, η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια”.

Κλοντί Λούπα
Keywords
Τυχαία Θέματα