ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ : Την ενοχλεί η λάθος άποψη για εκείνη!

Για την εικόνα της, τα επαγγελματικά, καθώς και για το λόγο που δεν συμμετείχε στο "Μες την καλή χαρά" μίλησε η Κατερίνα Στικούδη.

"Μου αρέσει η εκπομπή, αλλά λόγω φωρτομένου προγράμματος δεν γινόταν να ήμουν εκεί" ανέφερε στο "Μetro Weekend" η τραγουδίστρια.

Για την εικόνα της, τα επαγγελματικά, καθώς και για το λόγο που δεν συμμετείχε στο "Μες την καλή χαρά" μίλησε η Κατερίνα Στικούδη.

"Μου αρέσει η εκπομπή, αλλά λόγω φωρτομένου προγράμματος δεν γινόταν να ήμουν εκεί" ανέφερε στο "Μetro Weekend" η τραγουδίστρια.

Σχετικά με το εάν η μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης, επηρέασε αρνητικά ή θετικά τη διαδρομή της στη μουσική απαντά: "Η πορεία μου στο μόντελινγκ ήταν σύντομη. Όσο για την τηλεόραση… μέσα από τις εμπειρίες μου έμαθα πολλά και είμαι ευγνώμων για αυτό. Ότι υπάρχει προκατάληψη γύρω μας είναι γεγονός, αλλά δεν με επηρεάζει. Μετά από τέσσερα χρόνια, νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο… Και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα".

Επιπλέον τόνισε πως την ενοχλεί ιδιαιτέρως όταν το κοινό διαμορφώνει λάθος άποψη για εκείνη. Σίγουρα όπως είπε παίζουν ρόλο και οι παρελθοντικές της επιλογές, αλλά δεν μετανιώνει για τίποτα. Για τη διαμόρφωση μια λανθασμένης άποψης η Κατερίνα πιστεύει πως συμβάλλουν πολύ τα έντυπα και τα κανάλια.

Τέλος ομολογεί πως στη ζωή προτιμά να παλεύει για κάτι, παρά να της "πασάρεται" εύκολα!

Κατερίνα Στικούδη
Keywords
Τυχαία Θέματα