ΦΑΙΗ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΥ : "Αισθάνομαι περισσότερο μανούλα"

Μετά από τη γέννηση του γιού της η Φαίη Ζαφειράκου ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει πώς ένιωσε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, όταν το βάρος της άρχισε να παίρνει την ανηφόρα.

"Δεν ανέβαινα στην ζυγαριά. Ο γιατρός μου με ανάγκασε να ανέβω στη ζυγαριά και εκεί αντιλήφθηκα ότι είχα πάρει είκοσι κιλά. Μέχρι και τον έκτο μήνα, επειδή η κοιλιά μου δεν είχε φουσκώσει, δεν καταλάβαινες καταλάβαιναν ότι είμαι έγκυος. Ξαφνικά άρχισε να μεγαλώνει και μέσα σε έναν μήνα είχα γίνει άλλος άνθρωπος...

Μετά από τη γέννηση του γιού της η Φαίη Ζαφειράκου ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει

πώς ένιωσε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, όταν το βάρος της άρχισε να παίρνει την ανηφόρα.

"Δεν ανέβαινα στην ζυγαριά. Ο γιατρός μου με ανάγκασε να ανέβω στη ζυγαριά και εκεί αντιλήφθηκα ότι είχα πάρει είκοσι κιλά. Μέχρι και τον έκτο μήνα, επειδή η κοιλιά μου δεν είχε φουσκώσει, δεν καταλάβαινες καταλάβαιναν ότι είμαι έγκυος. Ξαφνικά άρχισε να μεγαλώνει και μέσα σε έναν μήνα είχα γίνει άλλος άνθρωπος.

Ο γιατρός μου με μάλωσε, γιατί μου λέει ότι δεν έπρεπε να αφεθώ τόσο πολύ. Πάντως έχω ήδη χάσει οκτώ κιλά και εξαιτίας του θηλασμού μου έχει κοπεί εντελώς η όρεξη" ανέφερε στο "ΟΚ".

Επιπλέον μιλώντας για την περίοδο μετά γέννας δήλωσε πως νιώθει περισσότερο μητέρα παρά σέξι θηλυκό.

"Πώς να αισθανθείς σέξι με την κοιλιά. Παρ 'όλα αυτά, τώρα είμαι λεχώνα, αισθάνομαι λιγότερο σέξι. Αισθάνομαι περισσότερο μανούλα και λιγότερο γυναίκα".

Φαίη Ζαφειράκου
Keywords
Τυχαία Θέματα