Έξαλλη με τον βασανισμό των ζώων στην Ουκρανία

14:20 6/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Την φιλοζωική της πλευρά έδειξε η Πάμελα Άντερσον.

Η εκρηκτική ηθοποιός έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της  UEFA Μισέλ Πλατινί, διαμαρτυρόμενη για την «επιχείρηση σκούπα» στους δρόμους του Κιέβου με σκοπό τον... «καθαρισμό» τους από τα αδέσποτα, ενόψει του Euro 2012.

Την φιλοζωική της πλευρά έδειξε η Πάμελα Άντερσον.

Η εκρηκτική ηθοποιός έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της  UEFA Μισέλ Πλατινί, διαμαρτυρόμενη για την «επιχείρηση σκούπα» στους δρόμους του Κιέβου με σκοπό τον... «καθαρισμό» τους από τα αδέσποτα,

ενόψει του Euro 2012.

Αφορμή για την επιστολή της Πάμελα στάθηκε τα υλικό, που δόθηκε στη δημοσιότητα από μια γερμανική φιλοζωική εταιρεία και το οποίο αποδεικνύει ότι οι σφαγές των αδέσποτων στην Ουκρανία συνεχίζονται.

Απευθυνόμενη, λοιπόν, στον πρόεδρο της UEFA η Πάμελα Αντερσον του ζητά να πάρει θέση υπέρ της προστασίας των ζώων και να βγάλει «κόκκινη κάρτα» στο βασανισμό τους, απαιτώντας από την ουκρανική κυβέρνηση να σταματήσει τώρα τις δολοφονίες των αδέσποτων σκύλων.

Στην επιστολή της προς τον κ. Πλατινί αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η UEFA,ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης είναι υπεύθυνη για την ταλαιπωρία που υφίστανται τα ζώα για χάρη αυτού του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου».

Από την πλευρά της η UEFA απαντά ότι έχει ζητήσει επανειλημμένως από τις ουκρανικές αρχές να πάρει μέτρα υπέρ του σεβασμού της αξιοπρέπειας των ζώων, ενώ ανέφερε, επίσης, ότι ο ουκρανός υπουργός Περιβάλλοντος ανακοίνωσε και επίσημα την απαγόρευση του κυνηγιού των αδέσποτων ζώων.

Keywords
Τυχαία Θέματα