ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ : "Παλιότερα ήμουν πολύ άγρια. Βάραγα!"

Οι περισσότεροι την ξέρουν από τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου στη γνωστή σειρά «Δύο ξένοι», η οποία -όπως παραδέχεται- άλλαξε τη ροή της ζωής της.

Ωστόσο η ίδια μιλώντας στο Θέμα People λέει ότι τα χρήματα που έβγαλε εκείνη την περίοδο δεν ήταν αντίστοιχα της τεράστιας επιτυχίας της σειράς.

Οι περισσότεροι την ξέρουν από τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου στη γνωστή σειρά «Δύο ξένοι», η οποία -όπως παραδέχεται- άλλαξε τη ροή της ζωής της.

Ωστόσο, η ίδια μιλώντας στο Θέμα People λέει ότι τα χρήματα που έβγαλε εκείνη

την περίοδο δεν ήταν αντίστοιχα της τεράστιας επιτυχίας της σειράς.

Τότε είχε μιλήσει πολύ για το πόσο δύσκολο της ήταν να διαχειριστεί την ξαφνική εκτόξευσή της στο σύμπαν των διασημοτήτων που δημιουργούσε η ακόμη νεοσύστατη ελληνική ιδιωτική τηλεόραση.

Αν και τονίζει πως δεν μένει στο παρελθόν, οι μνήμες από εκείνη την περίοδο είναι νωπές:

«Για μένα το χειρότερο ήταν το ότι επειδή δεν με ήξεραν έτειναν να νομίζουν ότι εγώ είμαι σαν τη γυναίκα που έπαιζα στον ρόλο. Ήταν δυσβάσταχτο. Δεν μπορεί να με συναντάει ο άλλος σε ένα νοσοκομείο όπου είχα δικό μου άνθρωπο και να μου λέει “έλα, πες μας ένα αστείο”. Ήταν τρελό. Έβλεπα ότι η προσωπική μου ζωή και το ποια είμαι βάλλονταν καθημερινά από τη Μαρίνα Κουντουράτου. Έβλεπαν σε μένα την αφέλεια, την τσαχπινιά και τη χαριτωμενιά της. Δεν είμαι ένας χαριτωμένος άνθρωπος. Δεν είμαι ενζενί. Παράλληλα, βέβαια, ήμουν και πάρα πολύ χαρούμενη που συνέβαινε αυτό. Αλλά με ζόριζε».

Oσο παράδοξο κι αν ακούγεται για μια γνωστή ηθοποιό η οποία είχε ξεκινήσει από τα έξι της χρόνια με μπαλέτο και κατέληξε πτυχιούχος χορεύτρια πια στο Martha Graham School of Contemporary Dance στη Νέα Υόρκη και από κει στη σχολή υποκριτικής Lee Strasberg, απ’ όπου και αποφοίτησε, τα πρώτα της χρήματα τα έβγαλε ως τραγουδίστρια.

«Επιστρέφοντας από την Αμερική βρέθηκα στο “Ωραία μου κυρία” με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον χώρο. Βοήθησε όλα τα νέα παιδιά που παίζαμε μαζί της. Τότε κάναμε φωνητικά στο στούντιο του ανθρώπου που έγραφε τη μουσική για την παράσταση και πάνω στην ηχογράφηση ο μουσικοσυνθέτης με έβαλε να κάνω φωνητικά σε έναν δίσκο τότε του Ρουβά. Ετσι γνώρισα τον Σάκη και τον Ηλία Ψινάκη. Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε ήταν. Οταν τελειώσαμε με τον δίσκο ο Ηλίας προσπάθησε να με πείσει να ξεκινήσω να εμφανίζομαι σε μια μπουάτ με πιάνο. Για να μπορείς να διαχειριστείς τη νύχτα, όμως, πρέπει να έχεις πείρα. Ημουν μικρή. Και δεν ήμουν ποτέ comme il faux. Εάν ένιωθα ότι κάποιος με προσέβαλε ή ήταν χυδαίος, αντιδρούσα πολύ άσχημα. Ειδικά παλιότερα ήμουν πολύ άγρια. Βάραγα! Το έχω κάνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Δεν σήκωνα πολλά-πολλά. Μια συνεργασία με αυτή τη συνθήκη δεν θα έκανε καλό σε κανέναν. Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ευγένεια και όταν αυτή παύει να υπάρχει, νιώθω ότι πρέπει να αμυνθώ. Στην ουσία αυτό που φαίνεται ως επίθεση είναι άμυνα. Στην Αμερική -γιατί όλα αυτά έγιναν αφού γύρισα- ένιωθα ότι μιλάω την

Keywords
Τυχαία Θέματα