ΕΠΑΘΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ : Της φυλακής τα σίδερα είναι για την Λίντσεϊ

Το άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ και η πόρσε Καγιέν είναι ένας συνδιασμός που σκοτώνει. Μεταφορικά και... παραλίγο κυριολεκτικά.

Η Λίντσεϊ Λόχαν χτύπησε έναν περαστικό και αφού βεβαιώθηκε ότι το πολυτελές της αυτοκίνητο δεν έπαθε τίποτα, τον παράτησε και πήγε να “παρτάρει”. Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Το άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ και η πόρσε Καγιέν είναι ένας συνδιασμός που σκοτώνει. Μεταφορικά και... παραλίγο κυριολεκτικά.

Η Λίντσεϊ Λόχαν χτύπησε έναν περαστικό και αφού

βεβαιώθηκε ότι το πολυτελές της αυτοκίνητο δεν έπαθε τίποτα, τον παράτησε και πήγε να “παρτάρει”. Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Το συμβάν σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη. Η λόγαν βρισκόταν στο τιμόνι μίας πόρσε Καγιέν, την οποία επιχειρούσε να παρκάρει έξω από ένα ξενοδοχείο. Καθώς έκανε μανούβρες, χτύπησε έναν πεζό στο γόνατο.

Η Λόχαν δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα. Ένας φίλος της που βρισκόταν μαζί της βγήκε για να ελέγξει εάν είχε πάθει ζημιά... το αυτοκίνητο! Η ίδια η ηθοποιός αντί να βοηθήσει το "θύμα" της, το αγνόησε και μπήκε στο ξενοδοχείο, όπου γινόταν ένα πάρτι.

Ο νεαρός άνδρας δεν χτύπησε σοβαρά, αλλά χρειάστηκε να πάει σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως ήταν φυσικό, ο πεζός κάλεσε την αστυνομία και όταν η Λόχαν έφυγε από το πάρτι, οι αστυνομικοί την περίμεναν και της φόρεσαν, για άλλη μία φορά τα προσφιλή της "βραχιολάκια".

Η Λόχαν μπορεί να κατηγορηθεί για πταίσμα, αλλά, στην περίπτωσή της αυτό δεν είναι αμελητέο καθώς θα συνιστά παραβίαση της αναστολής, για την υπόθεση κλοπής ενός περιδεραίου από κατάστημα του Λος Άντζελες.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, η Li-Lo μπορεί και πάλι να βρεθεί στη φυλακή...

Λίντσεϊ Λόχαν
Keywords
Τυχαία Θέματα