ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ : Πατώσαμε στη Eurovision αλλά για εκείνη δεν έχει σημασία

16:20 1/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

Τέσσερις μήνες μετά την αποτυχία της Ελλάδας να έρθει έστω σε μια καλύτερη, αν όχι στην πρώτη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision, η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει πως σχεδόν δεν την ενόχλησε η… θέα από την 17η θέση κι ας αγωνιούσε η Ελλάδα  προσδοκώντας σε μια μεγάλη νίκη.

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν -τον περασμένο Μάιο- χτυπούσε  η καρδιά του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της

Eurovision και η Κύπρια τραγουδίστρια έδινε το δικό της αγώνα, κρατώντας το βάρος της ελληνικής σημαίας.

Τέσσερις μήνες μετά την αποτυχία της Ελλάδας να έρθει έστω σε μια καλύτερη, αν όχι στην πρώτη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision, η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει πως σχεδόν δεν την ενόχλησε η… θέα από την 17η θέση κι ας αγωνιούσε η Ελλάδα  προσδοκώντας σε μια μεγάλη νίκη.

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν -τον περασμένο Μάιο- χτυπούσε  η καρδιά του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και η Κύπρια τραγουδίστρια έδινε το δικό της αγώνα, κρατώντας το βάρος της ελληνικής σημαίας.

Ήταν η εποχή όπου όλοι μας θέλαμε να πάρουμε χαρά και προσδοκούσαμε  ν’ ανέβουμε στο βάθρο της Ευρώπης ως η βασίλισσα χώρα. Κι ας είναι η Eurovision ένα καλοστημένο πανηγυράκι.

Θα έδινε, όμως, την ψευδαίσθηση σε εκατομμύρια Έλληνες πως κάτι πέτυχαν σε δύσκολους καιρούς. Θα ήταν σαν μια εθνική ανακούφιση.

Κι έρχεται σήμερα  η εκπρόσωπός μας να ξεστομίσει πως δεν έχει για εκείνη καμία σημασία το αποτέλεσμα του διαγωνισμού (λάβαμε τη 17η θέση). Αρκεί που “βγήκα κερδισμένη από την  εμπειρία μου”.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε  καλεσμένη στο  MEGA Κύπρου και συγκεκριμένα στην εκπομπή  “Gia mpanaki”. Σε ερώτηση του παρουσιαστή και δημοσιογράφου Τάσου Θεοδώρου για το πώς νιώθει με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού εκείνη δήλωσε πως “δεν έχει καμία σημασία” (βλέπε στο βίντεο στο 04:43).

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Ελευθερία Ελευθερίου
Keywords
Τυχαία Θέματα