ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ : Για το "δωράκι" στη Δραγούμη με έξοδα του ΑΠΘ

Νέα τροπή παίρνει το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστές τον Αντιπρύτανη του ΑΠΘ και την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, μετά την κίνηση του Ιωάννη Πανδή να δωρίσει ένα πανάκριβο iPhone αξίας 699 ευρώ στη γνωστή ηθοποιό, χρεώνοντάς το στα  λειτουργικά έξοδα του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Έπειτα από σχετική εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Ευάγγελου Μπακέλα, θα διενεργηθεί προκαταρτική εξέταση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αγορά του επίμαχου κινητού.

Νέα τροπή παίρνει το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστές τον Αντιπρύτανη του ΑΠΘ και την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, μετά την κίνηση του Ιωάννη Πανδή να δωρίσει ένα πανάκριβο iPhone αξίας 699 ευρώ στη γνωστή ηθοποιό, χρεώνοντάς το στα  λειτουργικά έξοδα του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Έπειτα από σχετική εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελου Μπακέλα, θα διενεργηθεί προκαταρτική εξέταση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αγορά του επίμαχου κινητού.

Την ίδια ώρα το πανεπιστημιακό ίδρυμα αντιμετωπίζει και άλλη εισαγγελική έρευνα μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα αναφορικά με την πρυτανική αποστολή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπου ο πρύτανης Ιωάννης Μυλόπουλος έγινε κουμπάρος στο γάμο της γραμματέως του.

Την υπόθεση χειρίζεται ο αρμόδιος για το οικονομικό έγκλημα εισαγγελέας πρωτοδικών Λάμπρος Τσόγκας, ο οποίος έχει ήδη ζητήσει από το ΣΔΟΕ τη διενέργεια σχετικής έρευνας.

Ιωάννης ΠαντήςΝαταλία Δραγούμη
Keywords
Τυχαία Θέματα