Έφυγε από τη ζωή ο κομμωτής

Στα 84 του έφυγε από τη ζωή ο κομμωτής που απελευθέρωσε τις γυναίκες από τα "κοκκαλωμένα" χτενίσματα και εφηύρε το κούρεμα των πέντε σημείων.

Οι αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται για δολοφονική ενέργεια καθώς ο κομμωτής εξέπνευσε στο σπίτι του παρουσία της οικογένειάς του εξαιτίας μιας χρόνιας ασθένειας που τον

ταλαιπωρούσε.

Στα 84 του έφυγε από τη ζωή ο κομμωτής που απελευθέρωσε τις γυναίκες από τα "κοκκαλωμένα" χτενίσματα και εφηύρε το κούρεμα των πέντε σημείων.

Οι αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται για δολοφονική ενέργεια καθώς ο κομμωτής εξέπνευσε στο σπίτι του παρουσία της οικογένειάς του εξαιτίας μιας χρόνιας ασθένειας που τον ταλαιπωρούσε.

Τον Ιούνιο του 2011 πολλά ρεπορτάζ έκαναν λόγω για διάγνωση λευχαιμίας την οποία προσπαθούσε να αντιμετωπίσει με διάφορες θεραπείες στο Μπέβερλι Χιλς και το Λονδίνο.

"Ήθελα να δώσω ωραίο σχήμα στα μαλλιά, να τα χρησιμοποιήσω σαν ύφασμα και να απομακρύνω ότι είναι υπερφίαλο.

Οι γυναίκες είχαν μπει δυναμικά στον εργασιακό χώρο.

Είχαν αποκτήσει τη δική τους δύναμη.

Δεν είχαν χρόνο να στεγνώνουν τα μαλλιά τους με τις ώρες πια", είχε δηλώσει το 1993 στους Los Angeles Times.

Άνοιξε το πρώτο του κομμωτήριο το 1954 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Λονδίνο αλλά έγινε πραγματικά διάσημος σε όλο τον κόσμο όταν ταξίδεψε στο Χόλυγουντ προκειμένου να κουρέψει και να χτενίσει τη Μία Φάροου για την ταινία "Το μωρό της Ρόζμαρι" (1968).

Λέγεται ότι πληρώθηκε τότε με 5.000 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα