ΜΠΟΜΠΙ ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΡΑΟΥΝ : Τέλος στη διαμάχη με την οικογένεια

Τι και αν πριν από λίγο καιρό η γιαγιά της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown), Κίσι (Cissy), κατέφυγε στα δικαστήρια, κάνοντας αίτηση για να μην περάσει στα χέρια της εγγονής της η περιουσία της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston).

Όπως φαίνεται, τα πνεύματα ηρέμησαν και η οικογένεια είναι πάλι μες στην τρελή χαρά.

Τι και αν πριν από λίγο καιρό η γιαγιά της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown), Κίσι (Cissy), κατέφυγε στα δικαστήρια,

κάνοντας αίτηση για να μην περάσει στα χέρια της εγγονής της η περιουσία της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston).

Όπως φαίνεται, τα πνεύματα ηρέμησαν και η οικογένεια είναι πάλι μες στην τρελή χαρά.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρα όλοι μαζί έδωσαν το παρών στο πάρτι που έκανε η κόρη της Χιούστον στο Λος Άντζελες, για την πρεμιέρα του ριάλιτι σόου στο οποίο και θα συμμετέχει, το "The Houstons On Our Own".

Η 19χρονη έλαμπε από ευτυχία, καθώς στο πλευρό της είχε τον θετό αδερφό και αρραβωνιαστικό της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon). Με χάρη πόζαρε στον φακό και επιδείκνυε συνεχώς το ζαφειρένιο δαχτυλίδι, που όπως ισχυρίζεται της το χάρισε ο αρραβωνιαστικό της, για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Επιπλέον, δεν παρέβλεψε να φωτογραφηθεί και με τη γιαγιά της, βάζοντας τέλος στην κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους, καθώς η δεύτερη θεωρεί πως ο Νικ έχει “τυλίξει” την εγγονή της για να βάλει “χέρι” στην περιουσία της.

Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν
Keywords
Τυχαία Θέματα