"Ας μου χρεωθεί η απειρία"

Την απειρία της σε δημοσιογραφικά θέματα, όπως αυτά που παρουσίαζε στην εκπομπή “Elatte”, παραδέχτηκε η Νάντια Μπουλέ σε πρόσφατη συνέντευξή της, δηλώνοντας ωστόσο ότι ήταν για εκείνη μια πολύ ωραία εμπειρία, που ευχαρίστως θα επαναλάμβανε.  

“Είχα περάσει πολύ ωραία πέρυσι στην εκπομπή Elatte. Και το κομμάτι της ενημέρωσης, ήταν για μένα μια ευκαιρία να ασχοληθώ μες αυτό που έχω σπουδάσει και ποτέ δεν είχα καταπιαστεί με αυτό. 

Την απειρία της σε δημοσιογραφικά θέματα, όπως αυτά που παρουσίαζε στην εκπομπή “Elatte”, παραδέχτηκε η Νάντια Μπουλέ σε πρόσφατη συνέντευξή της, δηλώνοντας

ωστόσο ότι ήταν για εκείνη μια πολύ ωραία εμπειρία, που ευχαρίστως θα επαναλάμβανε.  

“Είχα περάσει πολύ ωραία πέρυσι στην εκπομπή Elatte. Και το κομμάτι της ενημέρωσης, ήταν για μένα μια ευκαιρία να ασχοληθώ μες αυτό που έχω σπουδάσει και ποτέ δεν είχα καταπιαστεί με αυτό. Είχα τα αυτιά μου ανοιχτά σε οτιδήποτε συνέβαινε και εξακολουθώ να το κάνω”, είπε η παρουσιάστρια στην εφημερίδα Real News, και πρόσθεσε:

“Αν η απειρία θεωρείται λάθος, τότε ας μου χρεωθεί ότι δεν παρουσίασα τη συγκεκριμένη εκπομπή ως έμπειρη άνκοργουμαν του δελτίου”. 

Keywords
Τυχαία Θέματα