ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ ΡΙΒΕΡΑ : Από πρωταγωνίστρια σε σαπουνόπερες Πρώτη Κυρία!

11:15 7/7/2012 - Πηγή: Radar.gr

Με σαπουνόπερα μοιάζει η ίδια η ζωή της Αντζέλικα Ριβέρα η οποία πέρασε από τα τηλεοπτικά πλατό της μεξικανικής τηλεόρασης στο Προεδρικό Μέγαρο ως Πρώτη Κυρία του Μεξικού.

Και δεν φτάνει αυτό.

Με σαπουνόπερα μοιάζει η ίδια η ζωή της Αντζέλικα Ριβέρα η οποία πέρασε από τα τηλεοπτικά πλατό της μεξικανικής τηλεόρασης στο Προεδρικό Μέγαρο ως Πρώτη Κυρία του Μεξικού.

Και δεν φτάνει αυτό.

Η ζωή της πλάι στο νέο Πρόεδρο Ενρίκε Πένια Νέτο έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που

χαρακτηρίζουν μια επιτυχημένη σαπουνόπερα.

Ένας μεγάλος έρωτας, παιδιά από άλλους γάμους πρώην σύζυγοι που απειλούν και πολλή μα πολλή λάμψη.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2010, στην πόλη του Μεξικού, σε μια λαμπρή τελετή στον ιστορικό καθεδρικό ναό της Τολούκα, όπου είχε συρρεύσει πλήθος κόσμου.

Και οι δύο είχαν από τρία παιδιά, προερχόμενα από προηγούμενους γάμους τους, με τον νέο πρόεδρο της χώρας να έχει άλλο ένα από εξώγαμη σχέση, με πολλούς να μιλούν και για δύο.

Όπως κάθε λατινοαμερικάνικη σαπουνόπερα που σέβεται τον εαυτό της, το ζεύγος είχε και τις δύσκολές του στιγμές.

Από τη στιγμή που ο νέος πρόεδρος της χώρας δήλωσε την υποψηφιότητά του η όμορφη πρώην αγαπημένη του, Μαρίτζα Ντίας, που προέρχεται από το ίδιο κόμμα (PRI), τον κατηγορούσε μέσω Facebook ότι παραμελούσε το γιό τους, κάτι που εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Πάντως, η γοητευτική ηθοποιός στήριξε το σύζυγό της σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και μάλιστα πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι επί τρεις μήνες δεν ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλο.

Η ίδια γύρισε μια σειρά από βίντεο τα οποία με τίτλο "Αυτά που βλέπουν τα μάτια μου, αυτά που αισθάνεται η καρδιά μου" και τα ανέβασε στο youtube.

Και επειδή στο Μεξικό συγκινούνται πάντα με την εικόνα αγαπημένων ζευγαριών και σωστών οικογενειών, θεωρείται βέβαιο ότι όλες αυτές οι κινήσεις συνέβαλαν στην εκλογή του Θεσμικού Επαναστατικού Κόμματος και του 45χρονου Πένια Νέτο.

Καλά όλα αυτά αλλά από εδώ και στο εξής ο Νέτο θα έχει να αντιμετωπίσει τον συνεχιζόμενο πόλεμο των καρτέλ ναρκωτικών.

Αντζέλικα Ριβέρα
Keywords
Αναζητήσεις
αντζελικα ριβερα, αντζελικα
Τυχαία Θέματα