ΑΝΝΑ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ : "Θέλω να κάνω παιδί σε μικρή ηλικία"

Η τελευταία Ελληνίδα που στέφθηκε Σταρ Ελλάς έχει χαρακτηριστεί από πολλούς “το αγαπημένο κορίτσι της σόουμπιζ”.

Η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε για τον διαγωνισμό των καλλιστείων που σταμάτησε μετά τη δική της εκλογή ως η πιο όμορφη γυναίκα στην Ελλάδα, για τη σχέση της με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, τα όνειρά της αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα

παιδί.

Η τελευταία Ελληνίδα που στέφθηκε Σταρ Ελλάς έχει χαρακτηριστεί από πολλούς “το αγαπημένο κορίτσι της σόουμπιζ”.

Η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε για τον διαγωνισμό των καλλιστείων που σταμάτησε μετά τη δική της εκλογή ως η πιο όμορφη γυναίκα στην Ελλάδα, για τη σχέση της με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, τα όνειρά της αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί.

“Με τον Δημήτρη λειτουργώ σαν να είμαι ακόμα 17 χρονών. Μακάρι αυτό που ζω τώρα να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο. (...) Η προσωπικότητα, η αυθεντικότητα και η ειλικρίνειά του είναι αυτά που με γοητεύουν. Ο Δημήτρης με κερδίζει καθημερινά με τη συμπεριφορά του...”, λέει η παρουσιάστρια και μοντέλο στο περιοδικό Hello, δηλώνοντας την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί όσο είναι ακόμα μικρή.

“Θα ήθελα να κάνω το πρώτο μου παιδί σε μικρή ηλικία. Βλέπω τη μαμά μου, που με γέννησε πολύ νέα, και μου αρέσει που έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας. Ενώ τη βλέπω σαν μαμά μου έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας. Ίσως είμαι ακόμα μικρή για να σκέφτομαι να κάνω παιδιά αλλά όνειρό μου ήταν πάντα να κάνω οικογένεια με τον άνθρωπο που αγαπώ...”

Όσο για τα καλλιστεία, σχολιάζει: “Αρκετοί με χαρακτηρίζουν ως την τελευταία Σταρ Ελλάς. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ξαναγίνουν καλλιστεία. Υπάρχουν αρκετές κοπέλες που θα ήθελαν μια ευκαιρία”.

Άννα Πρέλεβιτς
Keywords
Τυχαία Θέματα