ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ : "Δεν μου ταιριάζει αισθητικά η Φαίη Σκορδά"

Μετά από 12 χρόνια σιωπής η Άννα Μαρία Λογοθέτη μιλά για όλους και για όλα.

Σε μια κατάθεση ψυχής, αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε την τηλεόραση και τον λαμπερό κόσμο της σοουμπίζ, ενώ δεν διστάζει να απομυθοποιήσει την περιβόητη δήλωση που είχε κάνει στα μέσα της δεκαετίας του ’90, “είμαι ακόμα παρθένα”.

Μετά από 12 χρόνια σιωπής η Άννα Μαρία Λογοθέτη μιλά για όλους και για όλα.

Σε μια κατάθεση ψυχής, αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε την τηλεόραση και τον λαμπερό κόσμο της σοουμπίζ, ενώ δεν

διστάζει να απομυθοποιήσει την περιβόητη δήλωση που είχε κάνει στα μέσα της δεκαετίας του ’90, “είμαι ακόμα παρθένα”.

“Είχα παραμελήσει την προσωπική μου ζωή λόγω δουλειάς. Σκέφτηκα ότι δεν αξίζουν τελικά οι ατελείωτες ώρες στον κόσμο που είχα επιλέξει τότε να κινηθώ επαγγελματικά . Είχα φθαρεί , τα ζύγισα και είπα να φύγω από το σύστημα και τη σοουμπίζ. Δεν μετάνιωσα”, υποστηρίζει η ίδια για τους λόγους της απομάκρυνση της από τη σοουμπίζ.

Το 2000 λέει το τελευταίο αντίο της στο τηλεοπτικό κοινό δίνοντας τους ραντεβού τον Σεπτέμβριο. Όμως, η Άννα Μαρία Λογοθέτη είχε πάρει την απόφαση της το ταξίδι να γίνει δίχως επιστροφή.

Γνωρίζει τον άντρα της ζωής της και αποφασίζει να ζήσει μαζί του χαρίζοντας του έναν γιο, τον 7χρονο σήμερα Άγγελο.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο radar.gr:

- Ήσασταν η μοναδική σόουγουμαν στην Ελλάδα γιατί δεν συνεχίσατε έστω το τραγούδι;

Δεν μου άρεσε τελικά η νύκτα δεν μου ταίριαζε

- Ο Τύπος σας είχε χαρακτηρίσει σύμβολο του σεξ, πως το είχατε αντιμετωπίσει τότε;

Ήταν ο σωματότυπός μου τέτοιος που μοιραία τα περιοδικά από μόνα τους μου είχαν δώσει αυτόν τον τίτλο. Ήταν και της μοδός τότε η Πάμελα Άντερσον και έψαχναν μάλλον την Ελληνίδα Πάμελα, τι να πω. Εγώ πάντως δεν μπορούσα να κάνω κάτι να τους αλλάξω αυτό που πίστευαν.

-  Ακόμη μου έχει μείνει στο μυαλό η δήλωση που είχατε κάνει σε σκανδαλοθηρικό περιοδικό της εποχής και είχατε δηλώσει “είμαι ακόμα Παρθένα”, προχωρημένη δήλωση για εκείνον τον καιρό όταν μάλιστα όλος ο αντρικός πληθυσμός αγόραζε όλα τα περιοδικά που σας φιλοξενούσαν…

Δεν είχα κάνει ποτέ αυτή την δήλωση στο συγκεκριμένο περιοδικό. Ήταν η πρώτη συνέντευξη που θα έδινα στη ζωή μου. Η δημοσιογράφος τότε με ρωτούσε για σχέσεις και σεξουαλική ζωή. Εγώ σε τελείως φιλικό επίπεδο κι εκτός συνέντευξης της λέω μη με ρωτάς τέτοια είμαι πολύ μικρή για να έχω εμπειρίες άρα δεν ξέρω και τι να σου απαντήσω. Κι εκείνη από μόνη της έβαλε την επίμαχη δήλωση.

- Τώρα απομυθοποιείτε την ιστορία…

Μα, αυτή είναι η αλήθεια. Χωρίς να της το δηλώσω από μόνη της το έγραψε. Όταν είδα το περιοδικό κρεμασμένο στο περίπτερο με εκείνη την δήλωση πάθαμε σοκ οικογενειακώς.

- Σας λείπουν εκείνες οι στιγμές της μεγάλης δόξας που ζήσατε;

Τις θυμάμαι πλέον ως μια γλυκιά ανάμνηση δίχως να μου λείπουν. Έχω ωριμάσει πλέον και θέλω άλλα πράγματα στην ζωή μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα