#TolislovedMaria : Σήμερα η κηδεία του Αποστόλη Γκανά

Η ιστορία του 30χρονου Αποστόλη έγινε γνωστή μέσα από το twitter όπου ο ίδιος ως @moloch82 περιέγραφε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο και την στήριξη που του προσέφερε η σύντροφός του η Μαρία.

Με τη Μαρία γνωρίζονταν από 6 ετών και ήταν ζευγάρι από τα 18 μέχρι που ο Αποστόλης άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ιστορία του 30χρονου Αποστόλη έγινε γνωστή μέσα από το twitter όπου ο ίδιος ως @moloch82 περιέγραφε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο και την στήριξη που του

προσέφερε η σύντροφός του η Μαρία.

Με τη Μαρία γνωρίζονταν από 6 ετών και ήταν ζευγάρι από τα 18 μέχρι που ο Αποστόλης άφησε την τελευταία του πνοή.

Τελευταία επιθυμία του ήταν η αγάπη του για την Μαρία να διαδοθεί σε όλο τον κόσμο και έτσι ζήτησε να γίνει το hashtag #TolislovedMaria trendic topic όπως και έγινε διαδίδοντας την αγάπη του ζευγαριού παντού.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταιο αντίο στον Αποστόλη σήμερα στις 16:30 στους Αγίους Θεοδώρους στο Γέρακα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

Παγκόσμια συγκίνηση, αλλά και εκατομμύρια λόγια αγάπης έφερε η ιστορία του Τόλη και της Μαρίας στο Twitter, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έγινε θέμα συζήτησης σε όλο το Διαδίκτυο, λίγες ώρες αφότου ο Τόλης έφυγε από τη ζωή, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο Τόλης ήταν ο κατά τους φίλους του στο Twitter @moloch82, ή, κατά κόσμον, Απόστολος Γκανάς. Την Κυριακή έχασε τη μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, την Ewing's sarcoma.

Ο Τόλης είχε δηλώσει εδώ και καιρό στους φίλους του στο Twitter ότι επιθυμία του ήταν να γίνει αυτό που λέμε "trend", δηλαδή δημοφιλές θέμα συζήτησης, η απλή φράση "Ο Τόλης αγαπούσε τη Μαρία".

Το hashtag #TolisLovedMaria έγινε όχι απλά trend στο ελληνικό Twitter, αλλά και στο παγκόσμιο...

Η προτελευταία φράση που έγραψε ο Τόλης, στις 15 Σεπτέμβρη, ήταν "Καληνύχτα σας! Να χαμογελάτε!".

Απόστολος Γκανάς#TolislovedMariaTwitter
Keywords
Τυχαία Θέματα