GOLDMAN SACHS : Τώρα κάνει προβλέψεις και για τους Ολυμπιακούς!

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα την βρεις από κάτω!

Η Goldman Sachs, επανέρχεται τώρα "βάζοντας χέρι" ή μάλλον... λόγο και στα μετάλλια των αγώνων με προβλέψεις που εξοργίζουν καθώς παραβλέπει το ολυμπιακό πνεύμα και συσχετίζει τους αγώνες με τις εθνικές οικονομίες!

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα την βρεις από κάτω!

Η Goldman Sachs,

επανέρχεται τώρα "βάζοντας χέρι" ή μάλλον... λόγο και στα μετάλλια των αγώνων με προβλέψεις που εξοργίζουν καθώς παραβλέπει το ολυμπιακό πνεύμα και συσχετίζει τους αγώνες με τις εθνικές οικονομίες!

Η ομάδα των ΗΠΑ θα φέρει περισσότερα μετάλλια από κάθε άλλη χώρα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατέληξε η Goldman Sachs σε πρόσφατη ανακοίνωση που δημοσίευσε το Time.

Η πρόβλεψη λέει ότι οι ΗΠΑ θα κατακτήσουν 108 μετάλλια εκ των οποίων τα 37 θα είναι χρυσά. Η Κίνα προβλέπεται να κατακτά τη δεύτερη θέση με 33 χρυσά και η Μεγάλη Βρετανία την Τρίτη με 30 – μια ισχυρή βελτίωση μετά τα 19 που κατέκτησε το 2008.

Επόμενες χώρες στην κατάταξη είναι (ανάλογα με τα χρυσά): Ρωσία, Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Νότια Κορέα, Ιταλία και Ουκρανία.

Η εφημερίδα Telegraph αμφισβητεί την εγκυρότητα της Goldman-Sachs, γράφοντας ότι δύο χρόνια πριν η πρόβλεψη ότι η Βραζιλία θα πάρει το Μουντιάλ δεν ήταν ακριβής: μάλιστα η Βραζιλία έφυγε σχετικά νωρίς.

Ολυμπιακοί Αγώνες
Keywords
Τυχαία Θέματα