Ζώδια: 'Ωρα για αλλαγές

Κριός

Κριάρια αγαπημένα, με τον Μεγάλο Σταυρό να σας εμπλέκει στην καρδιά των εξελίξεων, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα θελήσετε μία αλλαγή αυτές τις μέρες. Η διάθεσή σας θα γίνει πιο σοβαρή και πρακτική. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα βήμα πίσω για να ολοκληρώσετε κάποιες μισοτελειωμένες εργασίες. Η διάθεσή σας για παιχνίδι, τζόγο, ρίσκο και φλερτ θα επιστρέψει σύντομα, αλλά φροντίστε να είστε και λιγάκι παραγωγικοί – εκμεταλλευτείτε το ενεργειακό τσουνάμι και τον Ουρανό της επανάστασης και των ραγδαίων εξελίξεων

στο ζώδιό σας για να διαπρέψετε!

Ταύρος

Με τον Μεγάλο Παρορμητικό Σταυρό να κορυφώνεται, τι κάνει ο Ταύρος ο καλός; Επιστρατεύει την Αφροδίτη του! Γλυκύτητα, χαρά, τσαχπινιά και άγιος ο Θεός – μέρες που είναι. Προσπάθησε να μη γίνει το Κόσοβο με την οικογένειά σου για θέματα καθημερινής τριβής, και αναρωτήσου αν υπάρχει κάτι να κάνεις για να βελτιώσεις την καριέρα και τη μόρφωσή σου. Όσο δύσκολο οικονομικά ή από πλευράς χρόνου κι αν φαίνεται ένα σεμινάριο ή ένα μεταπτυχιακό, τόλμησέ το: θα σε πάει πολύ μπροστά, πολύ νωρίτερα από όσο φαντάζεσαι.

Δίδυμοι

Είσαι στο κατώφλι μίας δημιουργικής και πολυάσχολης κοινωνικής περιόδου, με αρκετές μετακινήσεις και εκδρομές – μία πραγματικότητα που βεβαίως σου αρέσει πολύ, υπερβολικά πολύ για να θέλεις να επικεντρωθείς στα της οικογένειάς σου, που τα βαριέσαι και σαν τις αμαρτίες σου, να το λέμε κι αυτό. Αν δε δημιουργήσεις όμως τώρα, υπό το φως του Παρορμητικού Σταυρού, τις συνθήκες για έναν καλύτερο τρόπο ζωής στο σπίτι σου, πότε θα το κάνεις; Η ενέργειά σου χτυπά κόκκινο!

Καρκίνος

Να σε δω επιτέλους φιλόδοξο, Καρκίνε, και τι στον κόσμο! Αλλά με το Δία της υπερβολής και της αισιοδοξίας από το ζώδιό σου να συμμετέχει στον Μεγάλο Παρορμητικό Σταυρό, δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο! Στόχευσε όσο πιο ψηλά μπορείς, λοιπόν, αλλά χωρίς να ξεχνάς τα συχνά reality checks και τη σκληρή δουλειά που είναι η βάση κάθε επιτυχίας – ιδίως όταν εμπλέκεται Πλούτωνας σε όλο αυτό. Επίσης, μαντεύω τι θέλεις να με ρωτήσεις και η απάντηση είναι ναι, και σε προσωπικό επίπεδο, μπορείς και πρέπει να στοχεύσεις όσο ψηλότερα μπορείς!

Λέων

Κρυφοί φόβοι και φανεροί εχθροί μπαίνουν στο προσκήνιο τώρα, υπό το φως του Μεγάλου Παρορμητικού Σταυρού. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως ο μόνος λόγος που, φαινομενικά, πατάς φρένο στη ζωή σου και παίρνεις το μεγεθυντικό φακό να εξετάσεις ενδελεχώς το κάθε τι, είναι γιατί είναι η καλύτερη εποχή για να απαλλαγείς από κάθε είδους παράσιτα μια και καλή. Οι κρυφοί φόβοι θεραπεύονται όταν τους βγάλεις στο φως και τους μοιραστείς, οι δε φανεροί εχθροί πρέπει να καταλάβουν ποιος έχει το πάνω χέρι. Πάνω τους, Λέοντα.

Παρθένος

Με τον Μεγάλο Σταυρό ενεργοποιείτε τη θέληση και τη δύναμή σας. Η συγκέντρωσή σας εντείνεται. Αυτό θα σας παρουσιάσει νέους τρόπους αντιμετώπισης καταστάσεων. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και θα αυξάνονται συνεχώς αυτό το διάστημα. Αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη περιπέτειες, Παρθενάκι, και μην ξαφνιαστείς καθόλου αν χρόνια μετά τη θυμάσαι ως «τότε που άλλαξαν όλα». Προς το καλύτερο, φυσικά, αρκεί να βάλεις κι εσύ το χέρι σου, και το καλύτερο χαμόγελό σου, και να βγεις εκεί έξω για να διεκδικήσεις και να νικήσεις!

Ζυγός

Ήρθε η στιγμή να αποδράσετε για λίγο από την καθημερινότητα. Ίσως να είστε ακόμα ιδιαίτερα πολυάσχολοι, ακόμα και στην ονειροπόληση. Αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα παραγωγικό, καθώς θα έχετε τη θέληση να δουλέψετε πάνω στα όνειρά σας και στα οράματά σας. Ο σχηματισμός ενός πρακτικού σχεδίου δράσης για να κάνετε τα όνειρα πραγματικότητα είναι το κλειδί για αυτή τη περίοδο. Θυμηθείτε: ξεκούραση, αισιοδοξία, οραματισμός, δράση. Με αυτή τη σειρά! Αλλιώς, με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας να συμμετέχει στο Μεγάλο Σταυρό μια υπερκόπωση είναι περισσότερο από πιθανή.

Σκορπιός

Με την επιρροή του κυβερνήτη σας, του Πλούτωνα, που από τον Αιγόκερω συμμετέχει στο Μεγάλο Παρορμητικό Σταυρό, θα κερδίσετε την προσοχή που θέλετε και που αξίζετε. Μη χαλαρώνετε την πίεση στους άλλους και στις καταστάσεις, μην παραιτείστε, μην αναβάλλετε και μην αργοπορείτε. Η υλοποίηση των ονείρων σας είναι στο χέρι σας και μόνο. Ένας μεγάλος έρωτας που γεννιέται αυτή την εποχή καλό είναι ίσως να μείνει κρυφός για λίγο ακόμα…ίσως να πείτε αυτά που πρέπει εκεί που πρέπει μετά τις εκλείψεις του Απριλίου, κι όχι τώρα μες τη φωτιά.

Τοξότης

Καθώς οι παλιοί ρυθμοί, πατέντες, ορέξεις και προτεραιότητες αλλάζουν σταθερά, θα προκληθείτε να αντικαταστήσετε όλα αυτά με κάτι καινούριο. Εδώ είναι που θα σας βοηθήσει η πάντα παρούσα διάθεσή σας να χτίζετε σε καινούρια θεμέλια, ιδίως αν έχει προηγηθεί γκρέμισμα ό,τι παλαιού και ξεπερασμένου με πάταγο. Ευνοούνται οι δημιουργίες συμμάχων. Κάντε λίγη προσπάθεια παραπάνω για να σας προσέξουν και να σας ακούσουν. Α, και δεν πάμε σε συνεντεύξεις για δουλειά με τζην και σταράκια. Ξέρεις εσύ.

Αιγόκερως

Μπαίνετε σε μία φάση διεύρυνσης. Τα πάθη και οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται σταθερά και εσείς ήσαστε τόσο καιρό απασχολημένοι προσπαθώντας να βάλετε μια τάξη. Τώρα ήρθε η στιγμή για αναθεώρηση. Παρατηρήστε ιδιαίτερα προσεκτικά τις εξελίξεις για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και την αποτελεσματικότητά τους. Προσεγγίστε τους άλλους με συμπόνια, διπλωματία και διαπραγματευτική συμπεριφορά για καλύτερα αποτελέσματα. Ναι, ο κυριαρχικός και απόλυτος Πλούτωνας είναι στο ζώδιό σας, αλλά θυμηθείτε πως το μέγα ερώτημα του Παρορμητικού Σταυρού είναι πόσο καλά μπορούμε να συνεργαστούμε/συνυπάρξουμε.

Υδροχόος

Κάποια πράγματα ολοκληρώνονται, έχοντας διαγράψει ένα πλήρη κύκλο, κι αυτό είναι κάτι που σας δημιουργεί θλίψη. Όμως, παράλληλα, κάποια άλλα πράγματα μόλις ξεκινούν και απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας. Η κύρια πρόκλησή σας αυτή τη περίοδο είναι να διασφαλίσετε πως το έδαφος είναι καρπερό έτσι ώστε οι νέοι σπόροι που θα φυτέψετε να αναπτυχθούν στο έπακρο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επικεντρωθείτε όσο το δυνατό περισσότερο τώρα στις κινήσεις σας. Χτίζετε κυριολεκτικά το μέλλον σας.

Ιχθείς

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή τη περίοδο είναι κάποιες συγκεκριμένες βελτιώσεις στον τομέα των σχέσεων. Μερικές από αυτές θα απαιτήσουν πρωτοποριακές λύσεις. Όπως και να έχει, θα αναγκαστείτε να αυξήσετε την συγκέντρωση και τις προσπάθειές σας σε ότι κάνετε. Να είστε ανοιχτοί σε συμβουλές, οδηγίες και σε διδασκαλίες αν είναι απαραίτητο. Οι συλλογικές προσπάθειες θα αποδειχθούν περισσότερο παραγωγικές από την ατομική εργασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα