Ζέστη και επιδείνωση του καιρού από το βράδυ

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος, γρήγορα όμως θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στη Μακεδονία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 ενισχυόμενοι από το απόγευμα σε 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα

ορεινά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος, γρήγορα όμως θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Αργά το βράδυ τα φαινόμενα στη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά και την Εύβοια θα ενταθούν και τη νύχτα προς την τέταρτη θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βορειοδυτικά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια κυρίως ανατολικά τμήματα θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι ισχυρά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 ως 32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Τετάρτη 17-07-2013

Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά και την Εύβοια νεφώσεις τοπικά αυξημένες με όμβρους ή καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος αλλά το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο αιγαίο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Keywords
Τυχαία Θέματα